Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/osobnirast/

 

 

 

Tečaj osobnog rasta

 

OSOBNI RAST - PUT DO PROMJENA KOJE U ŽIVOTU PRIŽELJKUJETE

 

Želite li živjeti život bez ograničenja u kojem ćete moći ostvariti svoj najviši potencijal? Želite li osmisliti svoj život prema svojim najdubljim čežnjama, spoznati što želite, te razviti svoje unutarnje vodstvo i mudrost? Želite li proširiti svoj kapacitet za primanje i davanje ljubavi, te koristiti svoju emocionalnu inteligenciju za kreativnost i poticanje pozitivne energije?

Želite li krenuti na put osobnog rasta i razvoja i otvoriti se većim mogućnostima za vas i vaš život? Želite li produbiti svoju samospoznaju i bolje razumjeti svoj životni put i sve izazove s kojima se susrećete?

Iako ste već pročitali mnogo knjiga o osobnom razvoju i sudjelovali na raznim radionicama, nedostaje li vam volje i discipline da se sami pokrenete? Ako ne uspijevate izaći na kraj sa životnim problemima, i dalje vas muči nesigurnost, osjećaj da ste žrtva, da ne uspijevate ostvariti ono što želite, vrtite se u krugu svojih obrazaca, te osjećate da vam je potrebna potpora i vodstvo? Naučite na jednostavan, sustavan i vrlo pristupačan način kako si pomoći i osnažiti sebe i svoj život. 

 

Naučite niz tehnika i alata za samopomoć i samorazvoj, kako transformirati ono što vas ograničava te svjesno stvarati život iz pozitivnog stava i osobne snage.

 

Tečaj uključuje teme kao što su:

  ·  što je to osobni rast, osvještavanje i kako ga pospješiti

· važnost emocionalnoga rasta i rada na emocijama

· kako nesvjesno kreiramo svoju realnost i načela svjesnoga življenja

· dva uma: svijest i podsvijest i kako ih integrirati

· kako otpustiti negativne emocije (strahovi, tuga, ljutnja itd.), transformirati negativna uvjerenja i pretvoriti ih u osobnu snagu

· kako kreirati život iz pozitivne namjere

· osnove imaginacije, vizualizacije i meditacije

· psihička zaštita i svakodnevna duhovna higijena; praktične tehnike

· kako prevladati nepoželjne osobine (ego) i razviti pozitivne osobine

· kako pronaći svoje autentično ja

· razvijanje osobne snage i unutarnjeg vodstva

· upravljanje mislima i emocijama, te njihovo iscjeljivanje

Za koga je ovaj tečaj:

- Za sve one koji su spremni posvetiti se radu na sebi na organizirani, praktični i pristupačni način, koji se žele   bolje upoznati i dobiti jasnoću kako uzeti svoj život u svoje ruke i postizati rezultate i promjene koje priželjkuju

- Za one koji ni nakon niza godinja čitanja literature ili pohađanja drugih programa, ne uspijevaju i ne znaju kako izaći iz svojih obrazaca i zacijeliti     određene emocije

- Za one koji osjećaju da im treba vodstvo, podrška i pomoć u svladavanju životnih poteškoća

Što možete očekivati po završetku tečaja:

- Bolje poznavanje i razumijevanje sebe i drugih ljudi

- Prepoznali ste svoja vlastita ograničenja, obrasce i podsvjesne programe, te veća jasnoća kako ih  otpuštati i mijenjati nepoželjna stanja

- Jasno utvrđivanje vaših jakih strana i prednosti kako biste izvukli ono najbolje iz sebe

- Veće samoprihvaćanje, samopoštovanje i ljubav prema sebi

- Pokrenuli ste promjene u onom smjeru u kojem želite - lakše stvaranje života kakvog želite

- Naučili ste kako se u raznim životnim situacijama bolje nositi s izazovima

- Naučili ste niz tehnika i alata koje možete koristiti u svakodnevnom životu i raznim situacijama - kako balansirati um, tijelo i emocije

- Promjena životne perspektive, veći osjećaj slobode i lakoće

 

Za pohađanje tečaja nije potrebno nikakvo posebno predznanje.

 

Trajanje: 2 mjeseca (8 modula)

Cijena: 1.200 kn, plativo u 2 rate po 600 kn (ili 1.100 kn jednokratno) 

Prva rata plativa prilikom upisa na tečaj, a druga rata nakon 3-4 tjedna.

Početak tečaja: 20. listopada 2016 u 19 - 21 h.

 

Dodatni bonus za polaznike:

-         Pisani materijali i vježbe

-         Zadaci i podrška između svakog modula

-         Mogućnost dodatnog individualnog rada (coaching/psihoterapija, energetski tretmani, Bachova cvjetna terapija itd.)

 

Prijave na tel: 098 649 628 ili na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Besplatno UVODNO PREDAVANJE za Tečaj osobnog rasta, održat će se:

13. listopada 2016. u 19 sati u Centru Agila, Brozova 12, II. kat

Prijava je obvezna (telefonom ili mailom) zbog ograničenog broja mjesta. Rezervirajte svoje mjesto telefonom ili mailom!

 

 

Kroz 8 MODULA - 8 LEKCIJA - obradit ćemo sljedeće teme:

 

- Osnovnih 8 načela osobnog rasta – osnovni koncepti koji će vam uvelike olakšati put osobnih promjena. Što je proces osobne transformacije, te tri razine osobnih promjena. Naučite bolje upoznati sami sebe – 3 strukture ličnosti i razine svijesti. Sedam primarnih sila koje oblikuju naš život. 

- Kako dobiti jasniju perspektivu za svoj život i poboljšati proces osvještavanja – osvještavanje našeg istinskog identiteta, našeg autentičnog ja. Osnovni alati koji se koriste kao temelj za osvještavanje i osobne promjene, a koje možete redovno koristiti u svakodnevnom životu za poticanje osobnih promjena. 

- Filteri kroz koje doživljavamo svijet i strategije da sakrijemo životne povrede i rane iza raznih uloga koje igramo.

- Kako sjesti u ulogu „svjesnosti“, razvijati samo-vodstvo i naučiti kako poticati svoj vlastiti razvoj.

Prepoznavanje negativnih sadržaja s kojima smo identificirani i kako ih početi mijenjati u pozitivne.

Značaj emocionalnog rasta i rada na emocijama. Naučite kako balansirati emocije, otpuštati stres i postići stanje i mira. Kako ispuniti svoje emocionalne potrebe i kako naše emocije oblikuju našu realnost. 

- Kako svakodnevno čistiti i balansirati svoje emocije od negativnih energija.

- Osobne granice – znamo li se zauzeti za sebe ili ne. Kako se zaštititi od negativnih energija, ljudi i situacija i uspostaviti osjećaj unutarnjeg mira. 

- Kako nas uvjetuju odnosi s bliskim osobama i članovima obitelji.

- Kako prepoznati negativna životna uvjerenja; detaljan rad na otkrivanju blokirajućih i negativnih uvjerenja i kako ih promijeniti u pozitivna podržavajuća uvjerenja. Život uvijek odražava vaša najdublja uvjerenja. Promjenom uvjerenja promijenite svoj život.

- Kako upravljati mislima i naučiti pozitivan unutarnji dijalog. Kako utišati brbljajući um koji neprekidno vrti misli i ne da vam mira. Jednostavne tehnike za osvještavanje unutarnjeg dijaloga i proces njegove promjene, korak po korak. Kako se sprijateljiti s negativnim unutarnjim glasovima/podosobnostima koji vas ometaju (unutarnji kritičar, saboter, perfekcionist, kontrolor itd.) i pretvoriti ih u pozitivne podržavajuće glasove.

 

Svaki od 8 modula uključuje teoriju, pisane PDF tekstove, vođene vježbe i meditacije, te diskusiju, kao i materijale i vježbe za samostalni rad kod kuće.

 

 

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Siječanj 2018.:

16.01. u 20 h - Uvodno predavanje za Malu školu energetskog iscjeljivanja, Agila, Brozova 12, 2. kat

Prijave obavezne na mail.

 

 

 

 

 

PRIJAVI SE na tel: 098 649 628 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.