Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Radionice subotom

 

 

14.04.2018. -  PRESTANITE BITI PSIHIČKA SPUŽVA od 10 - 13 h

 

Osjećate li da previše lako absorbirate tuđe energije ili da ste previše osjetljivi na energije drugih osoba? Osjećate li se iscrpljeno nakon interakcije s drugim ljudima i energetski ispražnjeno? Imate li katkada osjećaj da ste psihička spužva koja upija sve oko sebe na vlastitu štetu?

Vjerojatno ste empatična i osjetljiva duša i treba vam dodatni osjećaj zaštite i sigurnosti, kao i specifični energetski pristup koji će vam olakšati da upravljate svojim energijama.

 

Na ovoj trosatnoj radionici, naučite što sve utječe na vaše energetsko polje i zašto smo toliko skloni upijati tuđe energije.

Naučite kako energetski ojačati, kako zaštititi svoje energetsko polje, što sve na njega i kako utječe; radit ćemo čišćenje entiteta i cjelokupnog energetskog polja, pogledati koliko vibracija nosite u svojem energetskom polju, te očistiti sve nepotrebno.

 

Naučit ćete nekoliko učinkovitih tehnika za čišćenje svojeg energetskog polja i psihičku zaštitu, te ćemo kroz razne energetske aktivacije i energetske procese ojačati vaše energetsko polje i osjećaj energetskog integriteta.

Na kraju radionice, imate ćete set energetskih alata za daljni samostalni rad i zaštitu.

 

OTVARANJE SRCA

 

Kako otvoriti srce i živjeti punim plućima? Svi u srcu nosimo mnoge povrede, bol ili negativne emocije kao što su tuga, ljutnja, povrijeđenost, zamjeranje i slično. Na ovoj radionici, radit ćemo na energetskom čišćenju srca kako bismo se mogli otvoriti primanju svega onoga što želimo u svojem životu. Čistit ćemo emocije zaglavljene u srcu kako biste mogli osjetiti više mira, ljubavi i radosti u životu.

 

STVARANJE OBILJA

 

Na ovoj radionici, uz malo magije i energetskih tehnika, aktivirat ćemo vaše obilje. Posebnim energetksim protokolima, otvorit ćemo kanale obilja kako biste se pomaknuli s mrtve točke i počeli privlačiti ono što želite. Energetskim radom očistit ćemo svijest o pomanjkanju i uvjerenja koja nas spriječavaju da primamo obilje, te će svaki polaznik individualno primiti aktivaciju onih energija koje su baš njemu potrebne za aktiviranje obilja.

 

ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM FREKVENCIJAMA

 

Uz pomoć anđeoskih frekvencija, ustanovit ćemo točno što vam trenutno treba u životu. Možda je to više jasnoće ili više osobne snage ili više samopouzdanja? Anđeoskim meditacijama dobit ćete infuziju onih kvaliteta koje vam nedostaju u životu, proći ćemo kroz proces samo-osnaživanja uz anđele i iscjeljivanja svega onoga što vam ne služi u životu. Primit ćete anđeoske vibracije u svoje energetsko polje za veći protok energija, lakše ostvarivanje ciljeva i povećani osjećaj mira, radosti i ljubavi.

 

 

Radionice se održavaju subotom ujutro od 10-13 h u Centru Agila, Brozova 12 (2. kat).

Cijena svake radionice je 300 kn.

 

Prijave i uplate najkasnije 2 dana prije svake radonice radi pripreme materijala za svakog polaznika.

 

Po prijavi na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , dobit ćete sve potrebne podatke za uplatu.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.