Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/osobnirast/

 

 

 

Mala škola energetskog iscjeljivanja

ENERGETSKO ISCJELJIVANJE I PUTOVANJE KROZ ČAKRE

 

Naučite kako upravljati svojim energetskim sustavom i iscijeliti svoje mentalne i emocionalne obrasce, povisiti svoju vibraciju, osnažiti se i postići stanje ravnoteže, mira i sklada.

 

Kroz 16 tjedana, učit ćemo razne energetske tehnike i alate koji vam mogu pomoći u osobnom rastu i razvoju, iscjeljivanju i podizanju vaše vibracije (uzemljenje, energetsko povezivanje, centriranje, čišćenje aure, čišćenje emocija, uvjerenja i loših sjećanja i sl.).

 

Na svakom drugom modulu, obrađivat ćemo jednu čakru i raditi energetsko iscjeljivanje na teme povezane s tom čakrom. Također ćemo obrađivati teme kao što su kako se nositi s emocijama, kako ih iscjeljivati, kako čistiti negativne uvjerenja i slično.

 

Na svakom modulu naučit ćete po 1 energetski alat ili tehniku, te ćete primiti po 5 energetskih aktivacija moćne metode iscjeljivanja Sacred Soul Alignment™ (ukupno više od 50-ak energetskih aktivacija), te ćemo aktivirati vašu DNA (12 i 36 zavojnica).

 

Sacred Soul Alignment™ je snažan modalitet iscjeljivanja energijom Izvora koji pomaže u otpuštanju negativnih uvjerenja i emocija koje smo držali tijekom više života, te zavjete i duhovne ugovore iz ovog života i svakog drugog života i vremenske linije, donoseći iscjeljenje, unutarnji sklad i ravnotežu, te stvaranje i manifestiranje na najvišoj razini.

 

Ovom metodom se čiste se entiteti i negativne energije; rastvaraju se ograničavajuća uvjerenja i zamijenjuje ih se pozitivnim, osnažujućim uvjerenjima; rješavaju se zastarjeli i nepotrebni duhovni zavjeti, duhovni ugovori i sporazumi koji vas blokiraju da ostvarite vaše želje i ciljeve, a pritom istodobno zadržavaju lekcije koje iz njih trebamo naučiti, te se čiste negativne emocije koje su zaglavljene u našoj DNK, stanicama, staničnoj memoriji, čakrama i živčanom sustavu.

 

Sacred Soul Alignments ™ povisit će i uravnotežiti vaše vibracije, vaše stanice, vašu DNK i vaše energetsko polje. Usklađenja također čiste i aktiviraju na razini DNK, što znači da i naše obitelji dobivaju ovo iscjeljenje  7 generacija unaprijed i natrag u vremenu. Aktivacije djeluju u pozadini i nakon tretmana tjednima, omogućavajući daljnja čišćenja i energetski rast.

 

Aktivacije koje ćemo raditi:

Aktivacija DNA (do 36 zavojnica); Čišćenje energetskog polja i Tijela boli; Uzemljenje i povezivanje s Gaiom; Čišćenje trauma i šokova, Otpuštanje napetosti; Otpuštanje zavjeta za iscjeljitelje; Otpuštanje zavjeta da iscijeljujete sebe i druge; Otpuštanje toksina iz organa; Otpuštanje krivnje, srama, tuge, žalosti, beznađa, ljutnje i zamjeranja; Otpuštanje strahova i odlaganja; Uravnoteživanje serotonina za veći osjećaj sreće; Otpuštanje ovisnosti; Voljeti sebe u potpunosti; Akitviranje vašeg magnetizma; Aktiviranje osobne snage; Aktiviranje osjećaja slobode; Otpuštanje osjećaja borbe i patnje; Napredovanje s lakoćom i radošću; Aktiviranje obilja; Otpuštanje sabotaže; Uspostava povjerenja i vaše istine; Pronađite svoj glas (samoizražavanje); Opraštanje; Balansiranje fizičkih sustava i mnoge druge.

 

Dobit ćete i nekoliko iscjeljujućih naredbi koje možete samostalno koristiti.

 

DOĐITE NA BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE

Utorak, 16. siječnja u 20 h u Centar AGILU, Brozova 12 (zvonite, pa liftom na 2. kat).
Obavezna prijava mailom za uvodno predavanje, zbog ograničenog broja mjesta.

 

Tečaj traje 4 mjeseca (16 modula), namijenjen je svima, bez obzira na razinu znanja.

Tečaj se održava 2 x mjesečno uživo, a 2 x mjesečno online pri čemu će materijali (video, audio, PDF) biti postavljeni u Facebook grupu (za sudjelovanje online, potrebno je da imate Facebook profil).

 

Škola se istovremeno održava i ONLINE za one koji nisu iz Zagreba i koji će školu moći pratiti putem video linka (za to je potrebno učitati besplatni program zoom s web stranice www.zoom.us). Za sudjelovanje ćete dobiti link s kojim ćete moći pratiti module u realnom vremenu, te također preslušavati replay kada vama odgovara.

 

(Ukoliko želite pratiti uvodno predavanje preko online linka, molim javite se na mail).

 

Cijena: 2.400 kn, plativo u 4 rate po 600 kn (tj. 600 kn mjesečno)

Vrijeme: ponedjeljkom od 19-21h

Početak: Ponedjeljak, 22. siječnja  2017. 

Mjesto: Centar Agila, Brozova 12/II

 

 

Za prijave, javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili tel: 098 649 628 

 

DIJALOG GLASOVA Uvodni seminar

DIJALOG GLASOVA

Uvodni seminar

 

Dijalog glasova je osnažujući psiho-duhovni modalitet i proces osvještavanja koji omogućuje rad s različitim dijelovima vaše osobnosti ili vašim podosobnostima. Temelji se na psihologiji sebstva u kojoj se na psihu gleda kao da je sastavljena od različitih dijelova, aspekata ili glasova. To vam omogućuje da istražite svoju osobnost, svoje reakcije i nesvjesne obrasce i povećava vašu sposobnost da upravljate svojim unutarnjim svijetom i da se centrirate u vašoj suštini ili esenciji. Proces Dijaloga glasova vodi se iz pozicije Svjesnog Ega tj. mjesta unutar vas koje vam omogućuje da radite svjesne izbore, da podignete svijest i samospoznaju, pomaže u integriranju nezrelih, proturječnih i ranjenih dijelova vaše osobnosti, te u uspostavi  emocionalne ravnoteže i sklada.

 

Ako pogledate na psihu, možete prepoznati da imate različite dijelove sebe. Možete imati sretni i veseli dio vaše osobnosti, možete imati dijelove vas koji su kreativni i ambiciozni, a  također možete prepoznati da imate dijelove svoje osobnosti koji su uplašeni, u nedoumici, zaglavljeni, koji se osjećaju ograničeno ili imaju nisko samopouzdanje. U vama može postojati cijeli niz osobnosti kao što su uplašeno dijete, unutarnji kritičar, sudac,  perfekcionist, skeptik i tako dalje, da spomenemo samo nekoliko. Dijalog glasova omogućuje pristup ovim dijelovima unutar vas pomoću fokusiranog razgovora sa svakim od njih (i drugih metoda), te pomaže u njihovom izražavanju, nježnoj transformaciji i integraciji.

 

Prednosti Dijaloga glasova

 

• proces za povećanje svijesti o sebi i bolju samospoznaju

• donosi više razumijevanja za dijelove vaše osobnosti koji nesvjesno upravljaju vašim životom. Bolje razumijevanje vaše psihe i unutarnjeg svijeta

• jačanje svjesnih izbora i lakše donošenje odluka

• integriranje različitih dijelova svoje osobnosti, uključujući onih koji su neusklađeni

• povećanje uvida i vlastite unutarnje mudrosti

• iscjeljivanje ranjenih dijelova osobnosti

• stvaranje veće jasnoće o svim pitanjima s kojima imate poteškoća u svojem životu

• povećanje vaše sposobnosti da živite centrirani iz vaše suštine

• pronalaženje emocionalnu ravnoteže

• upoznavanje obrazaca ličnosti, reakcija i obrambenih mehanizama

• upoznavanje vaše podsvijesti

• rad na unutarnjem djetetu

• rad s potisnutim ili nesvjesnim dijelovima psihe

• razumijevanje svojih odnosa, uzoraka vezivanja i privrženosti

 

Na uvodnom seminaru, radit ćemo mapu vaše svijesti/psihe koja vam može poslužiti za danji rad na sebi. Iskustveni proces za upoznavanje i integriranje vaših strahova, nedoumica/sumnji, perfekcionizma, kontrole i osuđivanja.

Najveća prednost ove metode je uvid da ego nije vaš neprijatelj, te da svi dijelovi vaše psihe/ega imaju svoju pozitivnu funkciju, čak i kada se negativno izražavaju. Naučite kako istinski voljeti i prihvatiti sebe!

 

 

Stvaranje obilja

STVARANJE OBILJA

vikend seminar

 

Cijeli vikend posvećen je energetskim aktivacijama i energetskim procesima kako biste se otvorili obilju. Naučite kako otpustiti ono što vas blokira i otvoriti se primanju onoga što želite u životu.

 

Rad se temelji na  pet osnovnih načela za primanje obilja:  

1. Prisutnost

2. Povjerenje

3. Osobna snaga

4. Osjećaj da smo zavrijedili primati

5. Visoka razina energije.

 

Energetski vođeni procesi za čišćenje negativnih stanja koja sprječavaju slobodan tijek obilja, procesi za otpuštanje podsvjesnih blokada, otpuštanje osjećaja straha, nepovjerenja, krivnje, nemoći, osjećaja da ne zaslužujemo/nismo dobri.

 

Prvi dan dobivate pisani osobni personalizirani profil vašeg stanja obilja:

- koji energetski centar je najviše blokiran

- koje stavove glede obilja je poželjno da usvojite

- koje su vaše istinske potrebe (što zaista trebate, a ne što mislite da trebate)

- vaša vibracijska razina i kako je podići

- 2 osnovna mentalna stanja koja trenutno blokiraju tijek energije i kako povisiti točku privlačenja pozitivnih iskustava

- 2-3 vibracijska lijeka s kojima možete nastaviti raditi nakon seminara

 

Na seminaru se rade i dvije posebne energetske AKTIVACIJE za privlačenje obilja u vaš život.

 

Također ćete naučiti 4 jednostavne 5-minutne tehnike/procesa za rad kod kuće za otvaranje obilju.

 

Za sudjelovanje na tečaju, potrebno je prijaviti se najmanje 2 dana prije početka seminara, do četvrtka 21. listopada kako bi na vrijeme izradila vaš pisani osobni profil obilja.

 

Seminar se održava subotom u Centru Agila. 

Rad u maloj grupi, broja mjesta je ograničen.

 

Prijave na tel: 098 649 628 ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

 

RADIONICA: Unutarnji kritičar

 

Borite li se i vi s unutarnjim kritičarem, onim glasom u vama koji vas - bez obzira što radili - sputava, ograničava, sabotira, osuđuje i u konačnici blokira na poduzimanje daljnjih koraka i akcija u željenom smjeru. Dodatno, on je i uzrok mnogih drugih problema kao što su strah, sumnja, krivnja, opsesivno razmišljanje, odlaganje poslova,  itd.

Iako ste pokušali taj glas ignorirati, ušutkati ili s njim pregovarati, ta taktika nije djelovala na njega. Na ovoj radionici, naučit ćete:

 

  • - kako vam vaš Unutarnji kritičar u stvari pokušavapomoći i zaštiti vas (iako se na površini čini da vam stvara probleme)
  • - kako razviti suosjećanje za vašeg Unutarnjeg kritičara i kritizirano dijete koje on stalno povređuje
  • - kako razviti kooperativni odnos s njime
  • - kojih su 7 glavnih Unutarnjih kritičara i koji je onaj koji je problematičan za vas
  • - kako razviti svojeg Unutarnjeg heroja, mudraca ili učitelja koji će podupirati vaše samo-prihvaćanje i vaše samopouzdanje
  • - kako pronaći snagu da se odvojite od svojeg Unutarnjeg kritičara i ponovno pronađete svoj uravnoteženi centar

 

Trajanje radionice: 3 sata

 

 

Tečaj osobnog rasta

 

OSOBNI RAST - PUT DO PROMJENA KOJE U ŽIVOTU PRIŽELJKUJETE

 

Želite li živjeti život bez ograničenja u kojem ćete moći ostvariti svoj najviši potencijal? Želite li osmisliti svoj život prema svojim najdubljim čežnjama, spoznati što želite, te razviti svoje unutarnje vodstvo i mudrost? Želite li proširiti svoj kapacitet za primanje i davanje ljubavi, te koristiti svoju emocionalnu inteligenciju za kreativnost i poticanje pozitivne energije?

Želite li krenuti na put osobnog rasta i razvoja i otvoriti se većim mogućnostima za vas i vaš život? Želite li produbiti svoju samospoznaju i bolje razumjeti svoj životni put i sve izazove s kojima se susrećete?

Iako ste već pročitali mnogo knjiga o osobnom razvoju i sudjelovali na raznim radionicama, nedostaje li vam volje i discipline da se sami pokrenete? Ako ne uspijevate izaći na kraj sa životnim problemima, i dalje vas muči nesigurnost, osjećaj da ste žrtva, da ne uspijevate ostvariti ono što želite, vrtite se u krugu svojih obrazaca, te osjećate da vam je potrebna potpora i vodstvo? Naučite na jednostavan, sustavan i vrlo pristupačan način kako si pomoći i osnažiti sebe i svoj život. 

 

Naučite niz tehnika i alata za samopomoć i samorazvoj, kako transformirati ono što vas ograničava te svjesno stvarati život iz pozitivnog stava i osobne snage.

 

Tečaj uključuje teme kao što su:

  ·  što je to osobni rast, osvještavanje i kako ga pospješiti

· važnost emocionalnoga rasta i rada na emocijama

· kako nesvjesno kreiramo svoju realnost i načela svjesnoga življenja

· dva uma: svijest i podsvijest i kako ih integrirati

· kako otpustiti negativne emocije (strahovi, tuga, ljutnja itd.), transformirati negativna uvjerenja i pretvoriti ih u osobnu snagu

· kako kreirati život iz pozitivne namjere

· osnove imaginacije, vizualizacije i meditacije

· psihička zaštita i svakodnevna duhovna higijena; praktične tehnike

· kako prevladati nepoželjne osobine (ego) i razviti pozitivne osobine

· kako pronaći svoje autentično ja

· razvijanje osobne snage i unutarnjeg vodstva

· upravljanje mislima i emocijama, te njihovo iscjeljivanje

Za koga je ovaj tečaj:

- Za sve one koji su spremni posvetiti se radu na sebi na organizirani, praktični i pristupačni način, koji se žele   bolje upoznati i dobiti jasnoću kako uzeti svoj život u svoje ruke i postizati rezultate i promjene koje priželjkuju

- Za one koji ni nakon niza godinja čitanja literature ili pohađanja drugih programa, ne uspijevaju i ne znaju kako izaći iz svojih obrazaca i zacijeliti     određene emocije

- Za one koji osjećaju da im treba vodstvo, podrška i pomoć u svladavanju životnih poteškoća

Što možete očekivati po završetku tečaja:

- Bolje poznavanje i razumijevanje sebe i drugih ljudi

- Prepoznali ste svoja vlastita ograničenja, obrasce i podsvjesne programe, te veća jasnoća kako ih  otpuštati i mijenjati nepoželjna stanja

- Jasno utvrđivanje vaših jakih strana i prednosti kako biste izvukli ono najbolje iz sebe

- Veće samoprihvaćanje, samopoštovanje i ljubav prema sebi

- Pokrenuli ste promjene u onom smjeru u kojem želite - lakše stvaranje života kakvog želite

- Naučili ste kako se u raznim životnim situacijama bolje nositi s izazovima

- Naučili ste niz tehnika i alata koje možete koristiti u svakodnevnom životu i raznim situacijama - kako balansirati um, tijelo i emocije

- Promjena životne perspektive, veći osjećaj slobode i lakoće

 

Za pohađanje tečaja nije potrebno nikakvo posebno predznanje.

 

Trajanje: 2 mjeseca (8 modula)

Cijena: 1.200 kn, plativo u 2 rate po 600 kn (ili 1.100 kn jednokratno) 

Prva rata plativa prilikom upisa na tečaj, a druga rata nakon 3-4 tjedna.

Početak tečaja: 20. listopada 2016 u 19 - 21 h.

 

Dodatni bonus za polaznike:

-         Pisani materijali i vježbe

-         Zadaci i podrška između svakog modula

-         Mogućnost dodatnog individualnog rada (coaching/psihoterapija, energetski tretmani, Bachova cvjetna terapija itd.)

 

Prijave na tel: 098 649 628 ili na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Besplatno UVODNO PREDAVANJE za Tečaj osobnog rasta, održat će se:

13. listopada 2016. u 19 sati u Centru Agila, Brozova 12, II. kat

Prijava je obvezna (telefonom ili mailom) zbog ograničenog broja mjesta. Rezervirajte svoje mjesto telefonom ili mailom!

 

 

Kroz 8 MODULA - 8 LEKCIJA - obradit ćemo sljedeće teme:

 

- Osnovnih 8 načela osobnog rasta – osnovni koncepti koji će vam uvelike olakšati put osobnih promjena. Što je proces osobne transformacije, te tri razine osobnih promjena. Naučite bolje upoznati sami sebe – 3 strukture ličnosti i razine svijesti. Sedam primarnih sila koje oblikuju naš život. 

- Kako dobiti jasniju perspektivu za svoj život i poboljšati proces osvještavanja – osvještavanje našeg istinskog identiteta, našeg autentičnog ja. Osnovni alati koji se koriste kao temelj za osvještavanje i osobne promjene, a koje možete redovno koristiti u svakodnevnom životu za poticanje osobnih promjena. 

- Filteri kroz koje doživljavamo svijet i strategije da sakrijemo životne povrede i rane iza raznih uloga koje igramo.

- Kako sjesti u ulogu „svjesnosti“, razvijati samo-vodstvo i naučiti kako poticati svoj vlastiti razvoj.

Prepoznavanje negativnih sadržaja s kojima smo identificirani i kako ih početi mijenjati u pozitivne.

Značaj emocionalnog rasta i rada na emocijama. Naučite kako balansirati emocije, otpuštati stres i postići stanje i mira. Kako ispuniti svoje emocionalne potrebe i kako naše emocije oblikuju našu realnost. 

- Kako svakodnevno čistiti i balansirati svoje emocije od negativnih energija.

- Osobne granice – znamo li se zauzeti za sebe ili ne. Kako se zaštititi od negativnih energija, ljudi i situacija i uspostaviti osjećaj unutarnjeg mira. 

- Kako nas uvjetuju odnosi s bliskim osobama i članovima obitelji.

- Kako prepoznati negativna životna uvjerenja; detaljan rad na otkrivanju blokirajućih i negativnih uvjerenja i kako ih promijeniti u pozitivna podržavajuća uvjerenja. Život uvijek odražava vaša najdublja uvjerenja. Promjenom uvjerenja promijenite svoj život.

- Kako upravljati mislima i naučiti pozitivan unutarnji dijalog. Kako utišati brbljajući um koji neprekidno vrti misli i ne da vam mira. Jednostavne tehnike za osvještavanje unutarnjeg dijaloga i proces njegove promjene, korak po korak. Kako se sprijateljiti s negativnim unutarnjim glasovima/podosobnostima koji vas ometaju (unutarnji kritičar, saboter, perfekcionist, kontrolor itd.) i pretvoriti ih u pozitivne podržavajuće glasove.

 

Svaki od 8 modula uključuje teoriju, pisane PDF tekstove, vođene vježbe i meditacije, te diskusiju, kao i materijale i vježbe za samostalni rad kod kuće.

 

 

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Siječanj 2018.:

16.01. u 20 h - Uvodno predavanje za Malu školu energetskog iscjeljivanja, Agila, Brozova 12, 2. kat

Prijave obavezne na mail.

 

 

 

 

 

PRIJAVI SE na tel: 098 649 628 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.