Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/osobnirast/

 

 

 

ARCTURIAN LIGHT HEALING

Postanite praktičar multidimenzionalne energetske metode iscjeljivanja
ARCTURIAN LIGHT HEALING

Energetski rad s iscjeljujućim frekvencijama Arkturijanaca i moćnim energijama zmajeva - dragons (dragons = elementalna bića iz 9 dimenzije koji su majstori transmutacije i olakšavaju transformiranje najgušćih negativnih energija trenutno prisutnih na Zemlji).

Kod ove metode, primate aktivaciju frekvencija i dobivate vlastitog Arkturijanskog vodiča. Za razliku od drugih metoda energetskog rada gdje praktičar provodi energiju kroz tijelo, ovdje sav energetski rad obavljaju vodiči, zaobilazeći ljudske (negativne) filtere, te omogućavajući protok čišćih iscjeljujućih energija. Metoda je vrlo jednostavna za savladati i temelji se na radu s namjerom i intencijom.

Trening se sastoji od 2-satne radionice + 3 tjedna online u kojima dobivate 10 dodatnih aktivacija, u razmaku od 2-3 dana (vidi niže) u posebnoj FB grupi.

 

Na dvosatnoj radionici:
- Primit ćete aktivaciju iscjeljujućih arkturijanskih frekvencija 
- Dobit ćete vlastitog Arkturijanskog vodiča uz pomoć kojeg ćete obavljati iscjeljivanja i tretmane
- Primit ćete simbol za prijenos svjetlosnih frekvencija tijekom arkturijskog iscjeljivanja
- Povezat ćete se dublje s vlastitim božanskim i multidimenzonalnim Ja kroz proces arkturijanskog mosta
- Dati ćete i primiti tretman tijekom radionice
- I na kraju dobivate certifikaciju kao praktičar 1. razine za Arcturian Light Healing

 

Tijekom 3 tjedna nakon radionice, primit ćete, svakih 2-3 dana, 10 dodatnih arkturijanskih aktivacija i svaka naredna aktivacija dodatno produbljuje vašu sposobnost za transmisiju arkturijanskih frekvencija.

 Energija bijelog zmaja - pomaže vam da se povežete s božanskim ženskim aspektom i božanskim muškim aspektom, da ih integrirate i uspostavite vlastiti suverenitet i osobnu moć.
 Energija naranđastog zmaja - pomaže vam povezati vas s radošću, kreativnošću i srećom, te omogućuje da isti slobodno teku u vašem životu.
 Energija rozog zmaja - povezuje vas u potpunosti sa sobom, omogućujući vam da produbite ljubav prema sebi i da prihvatite gdje se nalazite (na svojem putu rasta i razvoja)
 Energija crvenog zmaja - aktivira snagu, vitalnost, strast, motivaciju i ono što vas pokreće i pomaže u oslobađanju inercije i nedostatka energije, letargičnosti i sl.
 Energija ljubičastog zmaja - ova aktivacija pomaže vam da poboljšate i iscjeljujete odnose s drugima, te donosi više razlučivanja i ravnotežu u odnose.
 Energija zlatnog zmaja - povezuje vas s prosperitetom, bogatstvom, obiljem i resursivnošću. Otpustite svijest o manjku i siromaštvu i povežite se s obiljem kojeg zaslužujete
 Energija plavog zmaja - jača vašu intuiciju, povećava mentalnu jasnoću i povjerenje.
 Energija zelenog zmaja - donosi opću energetsku dobrobit, pomaže u općenitom iscjeljivanju i uspostavi ravnoteže i blagostanja na svim razinama vašeg bića.
 Energija smeđeg zmaja - djeluje kao katalizator za Zemlju i našu povezanost s njom i povezuje vas s vašom vlastitom svrhom i misijom ovdje na Zemlji.
 Energija crnog zmaja - pomaže u podizanju svijesti i oslobađanju vlastite sjene u podsvijesti.

 

Po završetku, bit ćete certificirani kao praktičar Arcturain Light Healing metode, Stupanj 1 i moći ćete raditit tretmane za sebe, svoju obitelj ili klijente.
Predznanje nije potrebno, te je primjenjivo kako na početnike, tako i na one koji su napredniji.
Ova metoda lako se može uklopiti s bilo kojom drugom vrstom energetskog rada ili osobnog rasta i razvoja. Također njome možete ojačati vaš energetski potencijal i dosadašnji energetski rad.

Cijena: 1.200 kn

 

PRIJAVE na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

PRAKTIČAR MULTIDIMENZIONALNOG ISCJELJIVANJA

POSTANI PRAKTIČAR MULTIDIMENZIONALNOG ISCJELJIVANJA

 

Želite li ostvariti svoj energetski potencijal, naučite vještine energetskog iscjeljivanja za svoje osobne potrebe ili za postojeći ili budući rad s klijentima - kroz seriju modula energetskog rada i iscjeljivanja koji se mogu odvojeno pohađati (nije nužno navedenim poretkom) - kroz razdoblje od 1 -2 godine.

 

Samostalno birate cjeline koje želite naučiti!

 

 

 

1. ARCTURIAN LIGHT HEALING - Iscjeljivanje s Arkturijanskim frekvencijama

 

2. DRAGON HEALING - Iscjeljivanje s elementalnim zmajevima za čišćenje gustih zemljinih energija

 

3. ISCJELJIVANJE  S IZVOROM uz pomoć viska

 

4. ISCJELJIVANJE S PLEJADAMA I PLEDIJANCIMA

 

5. ISCJELJIVANJE S KRISTALIMA I CVJETNIM ESENCIJAMA

 

6. ISJELJIVANJE S KOZMIČKIM ZRAKAMA

 

7. ISCJELJIVANJE S ANĐELIMA

 

i drugo

 

Uskoro više informacija o svakom zasebnom programu!

 

UVODNA RADIONICA za buduće praktičare MULTIDIMENZIONALNOG ISCJELJIVANJA

 

Na ovoj 3-4 satnoj radionici, primit ćete i isprobati seriju iscjeljujućih energija kako biste se osobno uvjerili kako tretmani izgledaju i da li vam odgovara ovakav tip rada. Primite ćete nekoliko energetskih tretmana:

 

- Iscjeljivanje energijom Izvora - uz pomoć viska. Utvrđivanje vašeg energetskog potencijala (razina energije, stanje energetskog sustava, stanje čakri, potisnute emocije i sl.), te ispravljanje energetskih iskrivljenja

 

- Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija - primit ćete tretman iscjeljivanja uz pomoć vodiča za ono što vam sada upravo treba

 

- Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija - utrđivanje vašeg intuitivnog potencijala i rad na povećanju intuicije i jasnoće

 

- Iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija - povisivanje vibracije obilja u vašem energetskom polju

 

- Iscjeljivanja s energijom zmajeva - Dragon Healing - čišćenje srca i trećeg oka; rad na iscjeljivanju odnosa s nekom osobom

 

- Iscjeljivanje s kristalima i cvjetnim esencijama - učitavanje/download iscjeljujućih frekvencija u vaše energetskog polje

 

Cijena: 300 kn

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Buđenje ženske mudrosti

2-mjesečni tečaj

 

 

Što je to ženska mudrost i kako je probuditi? Kako posegnuti dovoljno duboko u sebe da probudimo istinske ženske kvalitete kako bi njima obogatili svoj život i život onih s kojima dijelimo naš život?

 

Naučite kako ojačati tri centra ženske moći (ljubav, kreativnost i intuicija) i dopustiti da budemo njima vođeni. Koju ulogu u svemu imaju muške kvalitete i kako ih integrirati kako bismo se se osjećale potpuno. Koje negativne ženske osobine trebamo iscijeliti kako bismo zasjale u punom sjaju?

 

Kroz osam sastanaka tijekom 2 mjeseca radit ćemo na temama kao što su:

 

- ispunjavanje naših najdubljih potreba

- ljubav prema sebi

- davanje i primanje

- ranjivost, bespomoćnost nasuprot osobnoj snazi

- osobne granice

- strahovi i brige

- akumuliranje i otpuštanje stresa

- kreativnost i inspiracija

- muški i ženski aspekti naše osobnosti i kako ih integrirati

- iscjeljivanje odnosa

- radost i kreativnost itd.

Uz diskusije i dijeljenje, radit ćemo i meditacije i energetske procese, te energetske aktivacije kvaliteta božica koje su utjelovljenje ženske mudrosti:

 

- Lakshmi - obilje / Afrodita - ljubav / Khuan Yin - suosjećanje / Lilith - snaga; Isis - njega / Sofija - mudrost, Durga - granice; Uzume - smijeh; Tara - centriranje; Kali - strah/snaga.

 

Vrijeme održavanja: četvrtcima od 20 – 22 h

Početak: četvrtak, 12. travnja u 20 h

Mjesto: Centar Agila, Brozova 12, II. kat, Zagreb

Cijena: 1.000 kn, plativo u dvije rate od 500 kn

 

Za sudjelovanje na tečaju, potrebno je izvršiti uplatu 1. rate najkasnije do  10. travnja. Sve podatke za sudjelovanje i uplatu dobit ćete prijavom na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tečaj osobnog rasta

ENERGETSKO ISCJELJIVANJE I PUTOVANJE KROZ ČAKRE

 

Intenzivni četveromjesečni trening osobnog rasta - Putovanje kroz čakre

 

Naučite kako upravljati svojim energetskim sustavom i iscijeliti svoje mentalne i emocionalne obrasce, povisiti svoju vibraciju, osnažiti se i postići stanje ravnoteže, mira i sklada.

 

Kroz 16 tjedana, učit ćemo razne energetske tehnike i alate koji vam mogu pomoći u osobnom rastu i razvoju, iscjeljivanju i podizanju vaše vibracije (uzemljenje, energetsko povezivanje, centriranje, čišćenje aure, čišćenje emocija, uvjerenja i loših sjećanja i sl.).

 

Na svakom drugom modulu, obrađivat ćemo jednu čakru i raditi energetsko iscjeljivanje na teme povezane s tom čakrom. Također ćemo obrađivati teme kao što su kako se nositi s emocijama, kako ih iscjeljivati, kako čistiti negativne uvjerenja i slično.

 

Na svakom modulu naučit ćete po 1 energetski alat ili tehniku, te ćete primiti po 5 energetskih aktivacija moćne metode iscjeljivanja Sacred Soul Alignment™ (ukupno više od 50-ak energetskih aktivacija), te ćemo aktivirati vašu DNA (12 i 36 zavojnica).

 

Sacred Soul Alignment™ je snažan modalitet iscjeljivanja energijom Izvora koji pomaže u otpuštanju negativnih uvjerenja i emocija koje smo držali tijekom više života, te zavjete i duhovne ugovore iz ovog života i svakog drugog života i vremenske linije, donoseći iscjeljenje, unutarnji sklad i ravnotežu, te stvaranje i manifestiranje na najvišoj razini.

 

Ovom metodom se čiste se entiteti i negativne energije; rastvaraju se ograničavajuća uvjerenja i zamijenjuje ih se pozitivnim, osnažujućim uvjerenjima; rješavaju se zastarjeli i nepotrebni duhovni zavjeti, duhovni ugovori i sporazumi koji vas blokiraju da ostvarite vaše želje i ciljeve, a pritom istodobno zadržavaju lekcije koje iz njih trebamo naučiti, te se čiste negativne emocije koje su zaglavljene u našoj DNK, stanicama, staničnoj memoriji, čakrama i živčanom sustavu.

 

Sacred Soul Alignments ™ povisit će i uravnotežiti vaše vibracije, vaše stanice, vašu DNK i vaše energetsko polje. Usklađenja također čiste i aktiviraju na razini DNK, što znači da i naše obitelji dobivaju ovo iscjeljenje  7 generacija unaprijed i natrag u vremenu. Aktivacije djeluju u pozadini i nakon tretmana tjednima, omogućavajući daljnja čišćenja i energetski rast.

 

Aktivacije koje ćemo raditi:

Aktivacija DNA (do 36 zavojnica); Čišćenje energetskog polja i Tijela boli; Uzemljenje i povezivanje s Gaiom; Čišćenje trauma i šokova, Otpuštanje napetosti; Otpuštanje zavjeta za iscjeljitelje; Otpuštanje zavjeta da iscijeljujete sebe i druge; Otpuštanje toksina iz organa; Otpuštanje krivnje, srama, tuge, žalosti, beznađa, ljutnje i zamjeranja; Otpuštanje strahova i odlaganja; Uravnoteživanje serotonina za veći osjećaj sreće; Otpuštanje ovisnosti; Voljeti sebe u potpunosti; Akitviranje vašeg magnetizma; Aktiviranje osobne snage; Aktiviranje osjećaja slobode; Otpuštanje osjećaja borbe i patnje; Napredovanje s lakoćom i radošću; Aktiviranje obilja; Otpuštanje sabotaže; Uspostava povjerenja i vaše istine; Pronađite svoj glas (samoizražavanje); Opraštanje; Balansiranje fizičkih sustava i mnoge druge.

 

Dobit ćete i nekoliko iscjeljujućih naredbi koje možete samostalno koristiti.

 

DOĐITE NA UPISE I BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE

Četvrtak, 15. veljače u 20 h u Centar AGILU, Brozova 12 (zvonite, pa liftom na 2. kat).
Obavezna prijava mailom za uvodno predavanje, zbog ograničenog broja mjesta.

 

Tečaj traje 4 mjeseca (16 modula), namijenjen je svima, bez obzira na razinu znanja.

Tečaj se održava 2 x mjesečno uživo, a 2 x mjesečno online pri čemu će materijali (video, audio, PDF) biti postavljeni u Facebook grupu (za sudjelovanje online, potrebno je da imate Facebook profil).

 

Škola se istovremeno održava i ONLINE za one koji nisu iz Zagreba i koji će školu moći pratiti putem video linka (za to je potrebno učitati besplatni program zoom (s web stranice https://zoom.us/download). Za sudjelovanje ćete dobiti link s kojim ćete moći pratiti module u realnom vremenu, te također preslušavati replay kada vama odgovara.

 

(Ukoliko želite pratiti uvodno predavanje preko online linka, molim javite se na mail).

 

Cijena: 2.400 kn, plativo u 4 rate po 600 kn (tj. 600 kn mjesečno)

Vrijeme: ponedjeljkom od 19-21h

Početak: Ponedjeljak, 19. veljače  2018.

Mjesto: Centar Agila, Brozova 12/II

 

 

Za prijave, javite se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili tel: 098 649 628 

 

Puni program modula šaljem mailom po prijavi.

 

DIJALOG GLASOVA Uvodni seminar

DIJALOG GLASOVA

Uvodni seminar

 

Dijalog glasova je osnažujući psiho-duhovni modalitet i proces osvještavanja koji omogućuje rad s različitim dijelovima vaše osobnosti ili vašim podosobnostima. Temelji se na psihologiji sebstva u kojoj se na psihu gleda kao da je sastavljena od različitih dijelova, aspekata ili glasova. To vam omogućuje da istražite svoju osobnost, svoje reakcije i nesvjesne obrasce i povećava vašu sposobnost da upravljate svojim unutarnjim svijetom i da se centrirate u vašoj suštini ili esenciji. Proces Dijaloga glasova vodi se iz pozicije Svjesnog Ega tj. mjesta unutar vas koje vam omogućuje da radite svjesne izbore, da podignete svijest i samospoznaju, pomaže u integriranju nezrelih, proturječnih i ranjenih dijelova vaše osobnosti, te u uspostavi  emocionalne ravnoteže i sklada.

 

Ako pogledate na psihu, možete prepoznati da imate različite dijelove sebe. Možete imati sretni i veseli dio vaše osobnosti, možete imati dijelove vas koji su kreativni i ambiciozni, a  također možete prepoznati da imate dijelove svoje osobnosti koji su uplašeni, u nedoumici, zaglavljeni, koji se osjećaju ograničeno ili imaju nisko samopouzdanje. U vama može postojati cijeli niz osobnosti kao što su uplašeno dijete, unutarnji kritičar, sudac,  perfekcionist, skeptik i tako dalje, da spomenemo samo nekoliko. Dijalog glasova omogućuje pristup ovim dijelovima unutar vas pomoću fokusiranog razgovora sa svakim od njih (i drugih metoda), te pomaže u njihovom izražavanju, nježnoj transformaciji i integraciji.

 

Prednosti Dijaloga glasova

 

• proces za povećanje svijesti o sebi i bolju samospoznaju

• donosi više razumijevanja za dijelove vaše osobnosti koji nesvjesno upravljaju vašim životom. Bolje razumijevanje vaše psihe i unutarnjeg svijeta

• jačanje svjesnih izbora i lakše donošenje odluka

• integriranje različitih dijelova svoje osobnosti, uključujući onih koji su neusklađeni

• povećanje uvida i vlastite unutarnje mudrosti

• iscjeljivanje ranjenih dijelova osobnosti

• stvaranje veće jasnoće o svim pitanjima s kojima imate poteškoća u svojem životu

• povećanje vaše sposobnosti da živite centrirani iz vaše suštine

• pronalaženje emocionalnu ravnoteže

• upoznavanje obrazaca ličnosti, reakcija i obrambenih mehanizama

• upoznavanje vaše podsvijesti

• rad na unutarnjem djetetu

• rad s potisnutim ili nesvjesnim dijelovima psihe

• razumijevanje svojih odnosa, uzoraka vezivanja i privrženosti

 

Na uvodnom seminaru, radit ćemo mapu vaše svijesti/psihe koja vam može poslužiti za danji rad na sebi. Iskustveni proces za upoznavanje i integriranje vaših strahova, nedoumica/sumnji, perfekcionizma, kontrole i osuđivanja.

Najveća prednost ove metode je uvid da ego nije vaš neprijatelj, te da svi dijelovi vaše psihe/ega imaju svoju pozitivnu funkciju, čak i kada se negativno izražavaju. Naučite kako istinski voljeti i prihvatiti sebe!

 

 

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Lipanj 2018.:

 

30.06. u 10 - 14 h - Uvodna radionica za praktičare Multidimenzionalnog iscjeljivanja, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

Srpanj 2018.

 

16.07. u 19 - 21:30 h - Iscjeljivanje s Arkturijanskim frekvencijama, Agila, Brozova 12, 2. kat.

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.