Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Terapijski ciklus

 

Mnogi klijenti pitaju me kako izgleda terapija, što se na njoj radi, koliko puta moraju doći ili koliko dugo moraju dolaziti da bi razriješili neki svoj problem.

Ovdje ukratko opisujem 4 faze terapijskog ciklusa ili faza iscjeljivanja. Zapamtite, to je proces i trajat će onoliko dugo koliko je za vas to potrebno!

1. FAZA

Uvodni sastanak - OSNOVNO POVJERENJE IZMEĐU KLIJENTA I TERAPEUTA

Ako ste se odlučili ili razmišljate o kretanju na terapiju, dođite prvo na uvodni sastanak. Na njemu ćemo se upoznati, te ćete imati priliku vidjeti da li vam odgovaram kao terapeut. To je izuzetno važno, zato jer je za istraživanje vaših povreda, rana i problema važno da imate povjerenje u terapeuta.

Dakle, prva faza je uspostava osnovnog povjerenja između terapeuta i klijenta. Ponekad je potrebno i nekoliko sastanaka, da se bolje upoznamo i da se opustite dovoljno da možemo zaroniti dublje u vašu tematiku.

Iz toga razloga, uvijek predlažem klijentima da za uvodni sastanak prvo dođu na Bachovu cvjetnu terapiju i Quick Pulse tretman. Na taj način pokrenut će vam se energija, a tijekom razgovora, utvrdit ćemo želite li da nastavimo s radom.

2. FAZA

OTKRIVANJE VAŠIH NEGATIVNIH UVJERENJA I POVREDA

Vaši današnji problemi mahom su uzrokovani raznim negativnim uvjerenjima i zaključcima koje ste donijeli još u djetinjstvu. U ovoj fazi otkrivamo koje su to povrede i negativna uvjerenja koje imate o sebi, o drugim ljudima, o životu, o onome što mislite da je za vas moguće ili ne.

Vrlo često ljudi djeluju na temelju nesvjesnih uvjerenja tj. uvjerenja za koje ni ne znaju da postoje, te je u ovoj fazi bitno osvještavanje nesvjesnih sadržaja koji upravljaju vama i vašim životom iz pozadine.

Vrlo često takva uvjerenja stvorena su u interakciji s našim roditeljima i bitan dio terapije sastoji se od istraživanja tog najranijeg razdoblja i kvalitete naše interakcije s roditeljima u najranijoj dobi.

Istražujemo pitanja kao što su:

Jesu li vas roditelji kritizirali, jeste li se osjećali ugroženo, nevoljeno, jeste li razvili solidno samopouzdanje, jeste li se uspjeli na zdravi način osamostaliti ili ste previše vezani za roditelje, možete li djelovati kao samostalna osoba ili oni previše utječu na vas? Imate li dobre međuljudske odnose, s partnerom, prijateljima, kolegama ili stalno nailazite na određene probleme ili konflikte. To su okvirni indikatori vašeg osnovnog povjerenja prema sebi, drugim ljudima i životu.

Da li ste puni strahova koji vas sprječavaju da živite u punini, da krenete k ostvarenju onoga što želite? Brinete li se što će drugi misliti, bojite li se izložiti, bojite li se odbacivanja, kritika, osuda i sl. Da li vam je problem ostvariti ono što želite?

3. FAZA

OTPUŠTANJE NEGATIVNIH  I POTISNUTIH OSJEĆAJA

U trećoj fazi radimo na tome da otpustite negativne osjećaje i negativna uvjerenja koje ste nakupili tijekom života.

To često uključuje prvo rad na osvještavanju raznih obrambenih mehanizmima koji su u osnovi vaša strategija da sakrijete bol koju ste nakupili kroz život. Utvrđujemo i istražujemo obrasce vaših obrana, te radimo na iscjeljivanju bolnih stanja koja se iza toga skrivaju (nisam dovoljno dobar, ne mogu ovo ili ono napraviti, bojim se ovoga ili onoga i slično…)

U ovoj fazi bitno je nekoliko elemenata, a to je izražavanje potisnutih emocija, otpuštanje i restrukturiranje ličnosti. To znači da nakon što kroz terapiju uspijete izraziti i otpustiti negativne emocije, sljedeći korak je raditi na restrukturiranju pozitivnih aspekata vaše ličnosti.

4. FAZA

RAZUMIJEVANJE, USKLAĐIVANJE

Prve tri faze mogu biti najduže, najteže i najbolnije. Nakon što ste uspjeli jasno definirati vaše obrasce, obrambene mehanizme i negativna uvjerenja koja se nalaze iza njih, dolazi do većega razumijevanja vaše osobnosti, te vašeg cjelokupnog života i kako je to utjecalo na formiranje vaše ličnosti. Radimo na jačanju i usklađivanju pozitivnih aspekata vaše ličnosti, te na postizanju ciljeva koje želite ostvariti ili stanja koja želite postići (osjećaj sreće, ispunjenosti, zadovoljstva, povezanosti s drugima, unutarnji mir, osjećaj samopouzdanja, osjećaj vlastite vrijednosti, osobna snaga itd.)

U terapetuskom radu koristim razne metode kao što su npr. EFT, integrativna psihoterapija, a jedna od njih je i SOULWORK.

Soulwork (Soul – Centered Changework) je revolucionarna tehnika istraživanja i razrješavanja podsvjesnih sadržaja. Usmjerena je na rješavanje emocionalnih trauma i obrazaca u odnosima, oslobađanje od ograničavajućih uvjerenja i emocija i integraciju izgubljenih izvornih kvaliteta istinske ličnosti. Tehnika Soulworka bazirana je na tehnici NLP (neuro-lingvističko programiranje), drevnim znanjima havajskih urođenika okupljenim u učenju Huna Kalani (posebno dijagnosticiranje i rješavanje odnosa u obitelji i njihovih posljedica), tehnikama ubrzanog učenja te osobnog iskustva autora Soulworka Martyna Carruthersa i njegovih suradnika u dugogodišnjem radu s brojnim klijentima.

Način rada je u osnovi istraživanje emocionalnih i mentalnih sadržaja svijesti kroz pitanja voditelja i odgovore klijenta (koji je u opuštenom, ali svjesnom stanju). Pritom voditelj koristi različite podtehnike, koje prilagođava situaciji. U pravilu se kreće od postavljanja važnog cilja (bilo konkretnog ili u području emocija, odnosa i sl.) kojeg osoba bez obzira što je sve dosad poduzela, ne uspijeva ostvariti.

U korijenu takvih neuspjeha su ograničavajuća uvjerenja koja je osoba formirala prije sedme, a nerijetko i prije treće godine života. (Npr. barijere prema ostvarivanju sretnog partnerstva mogu biti: osjećaj da ne zaslužujemo ljubav, strah od povređivanja, strah od seksualnosti, različita individualna uvjerenja i obrasci.) Prije sedme godine života dijete još nema definiran osjećaj vlastitog identiteta, te je vrlo prijemljivo na utjecaje iz okoline, a i vrlo senzitivno na emocionalno okruženje u kojem živi. Tako će često spontano prihvatiti i izražavati potisnute emocije i ograničavajuća uvjerenja roditelja (koja se tako prenose iz generacije u generaciju), ali i formirati vlastita ograničavajuća uvjerenja u situacijama u kojima se ne osjeća voljeno, a koje još nije sposobno sebi racionalno objasniti.

Budući da dijete ima duboku emocionalnu potrebu vjerovati svojim roditeljima (inače se osjeća egzistencijalno ugroženo), ono će u pravilu odgovornost za situacije u kojima se ne osjeća voljeno, preuzeti na sebe, stvarajući pritom negativna uvjerenja o sebi i svijetu, koja su to negativnija i generalizirana, što je dijete mlađe. Tako se već od početka života mogu početi stvarati podsvjesna uvjerenja kao 'nisam dovoljno dobar', 'ne zaslužujem ljubav', 'svijet je opasan' i sl. Ta nam uvjerenja s vremenom počinju biti tako prirodna da ih jedva i primjećujemo, osim pod jakim stresom.

Soulwork je usmjeren na rješavanje takvih uvjerenja putem rješavanja trauma u kojima su ona nastala, vraćanja izgubljenog dijela ličnosti  (izvorne kvalitete koje se dijete moralo odreći da bi moglo prihvatiti takvo uvjerenje), te rješavanja odnosa u kojem je trauma nastala. Takav rad ima neizravne pozitivne poslijedice na odnose u cijeloj obitelji, pa prema tome i na društvo u cjelini.

 

 

 

 

 

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.