Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Neka se vaši snovi materijaliziraju

Stvorite sve što trebate s preciznom vizijom

 

Kako osmisliti vaš najbolji život

 

Božanski zakon određuje da će se materijalizirati bilo koja slika koju stalno držite u umu. Kako biste shvatili taj koncept, jednostavno pogledajte fizički svijet. Stolica na kojoj sjedite, pod vašim nogama, krov iznad vaše glave, pa čak i vaš odjeća – svi su nastali kao rezultat vizije koja je postojala puno prije nego li se manifestirala.

Vi možete, na primjer, staviti sve najbolje građevne materijale na svijetu na okup, no bez slike kako treba izgraditi kuću, drvo i čavli stajat će mirno na podu, te neće biti stvaranja. Isto se odnosi na sve što želite, bilo da se radi o domu, poslu, odnosu, avanturi ili čak povezanosti s Bogom. Dok nemate jasnu i stalnu sliku željenog rezultata u svojem umu, ona se neće materijalizirati.

Bez precizne vizije, bit ćete pometeni u konfuznim, općim opisima koji odražavaju najniži zajednički nazivnik kreativnosti i stvaraju u vašem životu dramu, očaj i razočaranost masovnog uma.

Ne samo da morate imati jasnu sliku onoga što želite manifestirati, morate također biti u stanju stalno držati tu viziju u umu. Tek tada će se ta slika utisnuti u podsvjesni um dovoljno duboko da počne privlačiti to iskustvo vama. Da morate slijediti neku matricu za izgradnju kuće, na primjer, otkrili biste da svaki puta kada ponovno gledate tu matricu, planovi su se promijenili, pa biste postali zbunjeni i izgubljeni i ne biste uspjeli u vašoj namjeri. Ne biste uspjeli stvoriti ono što želite zato jer niste imali specifični koncept u umu. Možete pokušati zamijeniti riječi ili čak osjećaje kako biste kompenzirali vaš manjak jasnoće, no to ne djeluje. Ako išta, to samo dodaje kaosu.

Ako se prisjetite naše metafore o misli kao vozilu kreativnosti i emocija kao goriva, također možete zamisliti viziju kao odredište. Bez te mentalne slike, možete pokrenuti vaš motor, no on će imati sklonost biti trom, vrteći se u krugovima. Ili, kao automobil koji nema određeno odredište na autocesti života, pa ćete biti pometeni u svakodnevnom prometu koji vas gura u smjerovima u kojima ne želite ići i navodi vas da se izgubite.

 

Neki ljudi su prirodni vizionari i stvaraju u slikama. Moja mama je bila takva. Svaku ideju ili želju koju je imala je napisala na papir, bilo da se radilo o haljini, fotografskom studiju, obiteljskom izletu ili tulumu. Onog trenutka kada je «vidjela» nešto u svojem umu, to bi se dogodilo. Tako su podrum i praonica naše kuće postali prekrasan studio i crna komora; preostale tkanine su pretvorene u lijepu odjeću za nas sedmero djece; a njezin gubitak sluha bio je poziv da se uključi u nutrinu i sluša svoje Više Ja, anđele i vodiče. Kada je imala viziju nečega, mi smo to također vidjeli – a vidio je to i svijet, zato jer je njezin unutarnji vid doslovce izvlačio ideje iz etera i stavljao ih pred nju.

- Sonia Choquette -

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.