Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Zakon privlačnosti: Putovanje u sebe

Kada imate razumijevanje zakona privlačnosti, shvaćate da je to putovanje u vaše istinsko Ja ili vaša veza s Univerzumom. Tu se radi o otkrivanju vaših jedinstvenih talenata, te da ih podijelite sa svijetom. To nije samo potraga za stjecanjem materijalnih dobara. Ta svjesnost vodi vas prema vašoj istinskoj svrsi. To postaje dijeljenje stvari u kojima uživate i koje možete napraviti bolje nego li itko drugi na svijetu. Strastveno obogaćujući živote drugih s vašim jedinstvenim sposobnostima, Univerzum će se preokrenuti da vam vrati sve što zaslužujete. Nikada nećete morati «prisilno» stjecati obilje.

Svi smo mi rođeni u ovom životu sa svojim jedinstvenim talentima. To je naš dar od Univerzuma zato jer smo odabrali ovo fizičko putovanje. Kada god se ti talenti koriste, osjećamo radost, sreću i ispunjenje. Postajemo strastveni glede onoga što radimo i možemo nastaviti cijeli dan, svaki dan bez ikakve brige za vrijeme ili naknadu kao što su simboli (novac ili materijalne stvari). Osjećamo se osnaženi, radosni i ispunjeni dajući ono najbolje od sebe što naši talenti mogu ponuditi. Na ovome mjestu, na kojem otkrivamo svoje istinsko Ja, mjesto je gdje se rađa kreativnost, od kuda svi naši resursi potječu. Radost, sreća i strast koju osjećamo u takvim trenucima je ono kako izgleda duhovna centriranost i povezanost s Univerzumom. To je ključ koji otvara vaš put do Izvora. Ako ustrajete na ovom mjestu, unatoč strahovima o tome kako će fizički svijet odgovoriti, sve što vam je potrebno kako biste podijelili vaše voljene talente sa svijetom, pružit će vam Univerzum, lako i bez napora.

Razumijevanje svojega istinskoga Ja znači da mu vjerujete da vam može pružiti sve što biste ikada mogli zaželjeti. To je razumijevanje zakona privlačnosti na njegovoj najdubljoj razini. Fizičko, duhovno i financijsko obilje i izvrsni odnosi s drugima nusproizvod je toga da poznajete i vjerujete svojem istinskom Ja. Ne radi se o tome da vas vodi Ego. Ego je znanje o sebi na površnoj razini i reagiranje u životu koje je temeljeno na ljudima i okružju koji su izvan nas. Ego dolazi iz površnog mjesta ograničenja, osjećaja manjka i straha od siromaštva. On vas vodi da sakupljate materijalne stvari i simbole kako biste umirili mišljenja drugih, te stvarajući na taj način lažni osjećaj sebe. Ego vjeruje da će vaša sreća biti zajamčena tako da impresionirate druge oko sebe, te da osigurate da njihove pohvale i nadalje dolaze. Biti vođen Egom je kao da ste postali istrenirani majmum ili Pavlovljev pas. Vaše želje su prema tome neutažive i trošite vaš život u potrazi za nagradama i odobrenjem u nastojanju da nađete zadovoljstvo i prolaznu sreću. Uvijek ćete očekivati da vaša sreća dođe izvana. Nikada ne poznati svoje istinsko Ja znači nikada ne imati značajno ispunjenje, nego samo ono privremeno. Doživljavanje dosljedne radosti i sreće može jedino doći iz stalne svjesnosti o povezanosti s vašim istinskim Ja. Morate vjerovati da je strast koju osjećate iz toga da ste ono što stvarno jeste put na kojem će na kraju sve lijepe stvari teći. S ovoga mjesta, nikada nećete morati prisiljavati rješenja ili poticati da se stvari dogode, vrata će se sama otvoriti.

 

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.