Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Prihvaćanje

Jednom je Učitelj bio u molitvi. Prišli su mu učenici i zatražili ga da ih nauči kako da mole. On je odgovorio: "Dva čovjeka su jednom hodali kroz polje. Odjednom, ugledali su velikog bika kako trči prema njima. Potrčali su prema najbližoj ogradi dok ih je bik natjeravao. Postalo je očito da neće stići do ograde na vrijeme. Jedan od njih povikao je drugome, 'Gotovo je! Ništa nas neće spasiti. Pomoli se!' Drugi je natrag odvratio da se nikada nije molio i da se ne može sjetiti nikakve molitve. Prvi je povikao, 'Nema veze. Bilo što će dobro doći!' Njegov partner prisjetio se što je njegov otac običavao reći za vrijeme večere i povikao, "Za ono što ćemo sada primiti, dragi Gospodine, učini nas istinski zahvalnima.' "

 

Prihvaćanje je možda jedan od najtežih koncepata za shvatiti. Za mnoge, to podrazumijeva da se s nečim moramo složiti. U određenom smislu, to je istina. No, to nije međutim potpuna istina. Možemo nešto prihvatiti takvo kakvo jest, a ipak se ne složiti da bi to trebalo tako biti. Prihvaćamo da porezi postoje, pa ipak, ne slažemo se s plaćanjem poreza. Prihvaćanje za neke znači rezignaciju. To je također istina, ali ne u potpunosti. Iako možemo biti rezignirani što moramo plaćati porez, isto tako možemo raditi na tome da ih ukinemo.

 

Prihvaćanje je početak procesa rasta. To je početak puštanja mira u naša srca i sreće u našu egzistenciju. Kako bi počeli prakticirati prihvaćanje, moramo pogledati one oko nas, svijet oko nas, bez osuđivanja. Također moramo početi gledati na nas same na isti način. Ne moramo se složiti s moralom, vrijednostima i stavovima drugih, niti se ne moramo složiti s bilo kojim događajem koji se odvija u svijetu. Možemo vidjeti ljepotu u sebi, drugima i svijetu i još uvijek prepoznati područja koja želimo poboljšati.

 

Prihvaćanje predstavlja slobodu od osuđivanja. Počinjemo vidjeti stvari takve kakve jesu, a ipak ostati slobodni da odaberemo promjenu. To ne znači da moramo raditi na tome da mijenjamo druge. Ne moramo druge prisiljavati ili manipulirati. Slobodni smo da s ljubavlju raspravljamo o našim preferencijama i slobodni smo da tražimo kompromis. Također smo slobodni da prihvatimo da do promjene neće doći i da potražimo alternativne načine za rješavanje određene realnosti. Prestajemo zahtijevati da drugi i svijet budu onakvi kako mi to želimo.

 

Prihvaćanje predstavlja prestanak otpora mislima i događajima koji nam se događaju u životu. Počinjemo cijeniti događaje koji se odvijaju onda kad se odvijaju, te da se misli i osjećaji javljaju kada žele. Više ne trošimo ogromnu energiju na to da potiskujemo misli i osjećaje i prestajemo negirati ono što nam je pred nosom. Prakticirajući ovo, počinjemo vidjeti mogućnost da radimo s onime što dođe. Priznajući da naša razmišljanja utječu na to kako se osjećamo, vidimo mogućnost da razmislimo, i prema tome, da se osjećamo drugačije. Priznajući da je način na koji gledamo određenu okolnost važnije od same okolnosti, otvaramo se tome da gledamo na okolnosti na jasniji način, te da djelujemo mudrije.

 

Ponekad moramo prihvatiti da se opiremo. Od tog priznanja počinjemo se kretati prema većem prihvaćanju.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.