Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Patnja

Koja je naša svrha? To je da rastemo, otvaramo se, ostvarimo se i da dosegnemo naš potencijal. A svrha svemira je da nam u tome pomogne. On to čini tako da nam daje izazove koje trebamo prevladati. Mnogo ljudi su nesretni naprosto zato jer su predvidjeli tu istinu. Oni gledaju na izazove kao na probleme, prepreke i pate umjesto da iskoriste mogućnosti za rast. Moramo iskoristiti poteškoće s kojima se suočavamo kako bismo rasli. Možemo li iskusiti uzbuđenje pobjede ako nije bilo nikakvih poteškoća koje smo svladali?

 

Kako olakšati patnju

a) Gledajte cjelokupnu sliku i prestanite preuveličavati vašu važnost. Prihvatite zakone života. Nemojte se opirati teškoćama. Prihvatite ih kao priliku. Kada to učinite, uklonit ćete moć koju imaju nad vama. "Upravo je vaš otpor onome "što jest " to što uzrokuje vašu patnju." (Buda).

b) Kada naučite kako prevladati prepreke, postajete vredniji. Bit ćete u poziciji da možete pomoći drugima i vaša radost će se udvostručiti. Zašto biti zadovoljan sa srećom uspjeha, kada tome možete dodati radost pomaganja drugima?

c) Prestanite tražiti mir i sreću na krivim mjestima. Jedini način da se osjećate dobro je da budete dobro. Jedini način da budete dobro je da radite dobro. Kada radimo najbolje što možemo, nećemo ni za čim žaliti. Kada radimo ono što je ispravno, nećemo osjećati krivnju.

d) Prestanite se brinuti. Suočite se sa stvarnim problemima, ali nemojte se zabrinjavati o tome što bi se moglo dogoditi u budućnosti. Ako to činite, to je rasipanje vrijedne energije. Nemojte dopustiti da vaša mašta podivlja. To je samo navika da uvijek zamišljate ono najgore. Nema smisla samoga sebe dovoditi u stresnu situaciju glede imaginarnog problema.

e) Nemojte se bojati straha, pozdravite ga. Kroz njega možete učiti.

f) Shvatite da niste sami. Da možete čitati srca i umove drugih ljudi, bili biste šokirani da vidite njihove strahove. Nemojte misliti da ste jedini kojima je teško. Svi doživljavamo i užitak i bol, radost i tugu.

g) Sjetite se vaših blagoslova. Nemojte zaboraviti uključiti nesreće koje ste uspjeli izbjeći. Na primjer, upravo sam ostao bez posla. Uf, to je stvarno katastrofa. Ali moj susjed je izgubio ženu u automobilskoj nesreći i ja sam u stvari sretnik; bolje izgubiti posao nego ženu.

h) Družite se s ljudima koji su pozitivni, a ne s onima koji će vas deprimirati i još više oneraspoložiti.

 

Ukratko, teškoće nisu negativni događaji, nego pozitivne prilike. Patnja nam omogućava da razvijemo hrabrost i karakter. Helen Keller je rekla "Karakter se ne može razviti kroz lakoću i mir. Jedino kroz iskušenja i patnju se duša može ojačati, vizija pojasniti, ambicija inspirirati i uspjeh postići."

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.