Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Osobna transformacija putem moći namjere

Tajna za svaku osobnu transformaciju je u namjeri. Mi možemo sebe transformirati samo u onoj mjeri u kojoj je naša namjera angažirana. Dobra vijest je da je lakše angažirati našu namjeru nego što se to u početku može činiti. Prvi korak je da zapravo odlučite da je transformacija ono što želite, a to nije tako laka odluka kao što možete misliti.

 

Ako smatrate da je transformacija proces promjene izražavanja vašega bića kako biste utjelovili istinsku bit onoga što vi jeste, što je više moguće, shvatit ćete da ovaj proces implicira  mogućnost da će se cijeli vaš svijet promijeniti. To je pomak paradigme golemih razmjera. Jeste li stvarno spremni da budete sve što možete biti i prihvatite sve što to podrazumijeva? Jeste li stvarno spremni preuzeti punu odgovornost za to tko ste vi? Osjećate li inherentno osnaženje koje će vam to donijeti, te je li to ono što želite?

Istina je da je vrlo malo nas spremno za šok koji nose temeljne promjene u paradigmi koja strukturira naše živote. Suočimo se s time - to boli! To boli zato jer je veliki dio našeg identiteta uložen u naše stare načine funkcioniranja. Ali kad puno više boli nastaviti živjeti kao do sada, postoji mogućnost da stare paradigme više nisu korisne. Došlo je vrijeme da ih uklonimo iz naše stvarnosti i uložimo našu energiju negdje drugdje. To možemo pokrenuti tako da svjesno izrazimo namjeru.

 

Kada izražavam svjesnu namjeru da budem sve što mogu biti, ja implicitno izražavam namjeru da ću se uskladiti sa svojom Duhovnom inteligencijom. Kada je ova namjera izražena – potrebno je dopustiti da se taj proces odvije. Rezultati su suptilni i duboki, donoseći stalno povećanje osobne učinkovitosti u svim aspektima života.

Ako je to ono što želite, sljedeći korak je da prestanete željeti i da se posvetite tom procesu. To znači da odlučite napraviti najbolje što možete da budete najbolji u svim situacijama, te da napravite ugovor sa samim sobom da ćete učiniti sve što je potrebno da održite vaše opredjeljenje. Taj dio je zastrašujući, a element straha ne treba podcijeniti.

 

Kada se obvežete samima sebi na ovaj način, bilo da ste toga svjesni ili ne, tada šaljete jasan i uvjerljiv signal vašoj Duhovnoj inteligenciji, pozivajući je da vam se pridruži u razumijevanju vašeg svjetovnog izražavanja. Ako razmislite o tome, prepoznat ćete da je cjelokupan proces obvezivanja vašoj transformaciji priznanje da se do sada niste izražavali u dovoljnoj mjeri. To je vrlo moćan  način samo-potvrđivanja, a pritom ne mislim na način priznavanja svojih pogrešaka iz prošlosti!

Pritom mislim da kada se stvarno posvetite svojoj transformaciji, tada priznajete da je dio vas sjedio u pozadini vaše stvarnosti, praktički neprimijećen. Sada kažete : »Vidim da sam ja puno više od onoga što sam mislio; vrijeme je da otkrijem što se tamo nalazi – u pozadini; idem istražiti tko ja jesam i biti sve što jesam. » To je glavni korak u vraćanju vaše osobne moći. Otvorili ste vrata da se pokažu vaši nefizički i duhovni aspekti, čak i ako ne vjerujete da oni postoje. Vi ste već napravili strateški pomak, iako nesvjesno.

 

Važno je naglasiti da će se vaš najbolji dio vas nastaviti poboljšavati. Kada gledate na prošle događaje, možete doći u napast da pomislite da ste trebali ili mogli stvari napraviti na bolji način. To je ponekad vrlo suptilan, no ipak vrlo loš izlet u samokritiziranje. To će samo potkopati vaše samopoštovanje ako gledate na život na takav način. Shvatite da ste uvijek radili najbolje što ste mogli u određenim okolnostima, a te okolnosti uključuju i vašu osobnu razinu svijesti. Suosjećanje za same sebe je neophodno, a to nije isto što i samosažaljenje.

 

Mnogo toga može se promijeniti u vašim životima samo kao posljedica slijeđenja gore navedenog procesa izražavanja namjere. Dobro je kao redovitu praksu uvijek iznova izražavati takvu namjeru. To možete učiniti na glas ili napraviti neku vrstu ceremonije koja vama odgovara za to – to je stvar pojedinačnog izbora. No, najvažnije je da si dadete vremena za to – bilo da sjednete uz upaljenu svijeću, u meditaciji ili kontemplaciji. Nije bitno kako će se transformacija dogoditi, budite sigurni da hoće.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.