Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Naučiti voljeti sebe: zašto je to važno

Kada pričamo o odnosima, toliko brzo prijeđemo na temu ljubavi prema partneru, djeci, braći i sestrama, roditeljima, bliskim prijateljima i drugim važnim ljudima u našim životima, da zaboravimo na odnos koji imamo sami sa sobom.

Kao ljudska bića, imamo beskrajan niz fizičkih, emocionalnih, psihičkih i duhovnih potreba koje moramo zadovoljiti. Frustracija na bilo kojoj od tih razina može dovesti do patnje. Postoji jedna potreba toliko bitna i važna da, kada se ne zadovolji, sve drugo podbaci ili ne uspijeva. Ta potreba je potreba za ljubavlju – ljubavlju za druge i ljubavlju za sebe.

Zapravo ta potreba za ljubavlju nadilazi sve druge potrebe. Bez ljubavi nikada nećete osjetiti istinski smisao ispunjenosti. To je temelj sigurnosti na kojem gradite uspješan život.

Bez obzira koliko postignete ili steknete u životu, to ne može nadomjestiti vašu osnovnu potrebu za ljubavlju. Potreba za ljubavlju počinje s vašom potrebom da volite sebe. Kada ne možete voljeti sami sebe i drugima postaje jako teško voljeti vas. Voljeti sebe vrlo je bitno ako hoćete da vam drugi pokažu ljubav koju želite i zaslužujete.

Kada volite sebe u prisutnosti drugih, možete izraziti svoje unutarnje darove i talente bez straha od zamišljenih ograničenja. Što se više volite, osjećate veću slobodu da se izrazite. Što se više izražavate, ljudima je lakše cijeniti pravog vas, a ne samo sliku o sebi koju šaljete. Što vas više cijene i vole, više ćete se i sami voljeti. To je krug sve veće ljubavi i iskrenog samo-izražavanja. Kada ne volite sebe, krug se kreće u suprotnom smjeru, osjećate sve manje ljubavi i sve se manje izražavate.

Da biste se bolje usredotočili na ljubav prema sebi, zapamtite ovih pet važnih poruka.

 

1.Uredu je cijeniti se. Od djetinjstva nas uče da ako cijenimo sami sebe, onda smo tašti, a taština nije dobra. Skromnost je izvrsna kvaliteta, ali mi često i sami sebi predobro prodajemo skromnost i stoga umanjujemo svoje samopoštovanje za one stvari koje smo postigli i dobro uradili.

 

2. Uredu je željeti za sebe. Od ranih dana uče nas da dijelimo. To je još jedna izvrsna kvaliteta. Problem je u tome što dok tražimo ljubav i prihvaćanje od naših roditelja i starijih, mnogi od nas postanu stručnjaci u samo-žrtvovanju, a da nismo naučili da će se neki naši snovi ostvariti samo ako se usredotočimo na vlastite želje i potrebe.

 

3. Uredu je biti svoj.Ako ste kao dijete doživjeli da se ljubav prema vama uključuje i isključuje, vjerojatno ste zaključili da vaša vrijednost i dobrota ovise o vašoj sposobnosti da ugodite drugima. To da budete svoji u toj situaciji donosilo vam je malo pohvala i priznanja.

 

4. Uredu je griješiti.Djeca brzo nauče da je ljubav često uvjetna. Kada pogriješe, ljubav im je uskraćena i stvara se obrazac da se griješiti može jedino pod cijenu ljubavi drugih ili prema samima sebi.

 

5. Uredu je izraziti se.Nastojanje da ugodite svojim roditeljima, obitelji i prijateljima često dolazi pod cijenu samo-izražavanja. Postajete zaokupljeni time da budete kao drugi ljudi i odustajete od prilike da izrazite svoju jedinstvenost. S vremenom naučite živjeti s osjećajem unutarnjeg neuspjeha i frustracijom jer ste pokopali svoju mogućnost za uspjeh.

 

Uzmite u srce tih pet poruka i razmislite kako ste si u životu sami uskratili prednosti samopoštovanja. Naučiti voljeti sebe nije promjena koja se događa preko noći, no dok budete prolazili lekcije u ovih pet koraka, započet ćete putovanje koje će biti prekretnica u vašem životu.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.