Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Kako koristiti "unutarnji dijalog" za ispunjavanje novogodišnjih odluka

Zaista ima nešto posebno u dolasku Nove godine. Narednih dvanaest mjeseci predstavlja savršenu priliku da počnete iznova, da transformirate ili promijenite sebe na neki način. Bez obzira na što se odlučili, bilo da se radi o poboljšanju vašega zdravlja, razvijanju boljih odnosa s prijateljima, promjeni posla ili da odete vidjeti dio svijeta o kojem ste sanjali, sve je moguće, ako vi tako kažete.

Važno pitanje koje se onda postavlja je, "Zašto se novogodišnje odluke ne ispunjavaju?" Je li to zato jer su previše ambiciozne? Ne mislim da je tako. Na početku godine puni ste optimizma, uzbuđenja i nade. Misli i riječi koje koristite opisuju vaše odluke i odražavaju pozitivne tonove dok kažete "Mogu ovo učiniti" ili "Vjerujem da to mogu učiniti ove godine." Čak i kažete vašim najbližim prijateljima koliko ste uzbuđeni glede onoga što namjeravate postići. A onda, kako dani i mjeseci prolaze, vaš entuzijazam blijedi i nalazite isprike zato jer ne provodite svoje ciljeve, govoreći stvari kao što su "Nikako ne nalazim vremena" ili misleći si "Ah, baš sam preumoran danas."

Da li se zaista nešto dogodilo zbog čega ne možete postići vaše odluke? Da, vaš unutarnji dijalog. Naprosto ste sami sebe odgovorili od vaših odluka. Unutarnji dijalog je ono što mislite i kažete o sebi, kako u svojoj glavi, tako i u razgovorima s drugima. Kako biste u potpunosti manifestirali svoje odluke, vaš unutarnji dijalog mora biti potpuno u skladu s njima. Kongruentnost unutarnjega dijaloga i djelovanja pomaže vam da održite stav, poriv i motivaciju da se krećete naprijed, čak i kad ste suočeni s nedaćama i odlaganjem. Evo nekoliko stvari koje možete učiniti da usmjerite unutarnji dijalog na pravi put i da provedete svoje odluke…

 

Budite jasni glede svojih odluka

Najbrži put do onoga što želite je ravna crta. Kada donosite odluke glede kojih ste nesigurni, vaš unutarnji dijalog će na kraju sabotirati vaša nastojanja tako da počne nagrizati vašu motivaciju i entuzijazam. Jasnoća o vašoj odluci daje vam veći fokus, potiče strast i jača samopouzdanje. Tada imate više volje da osmislite, nadzirete i koristite unutarnji dijalog kao potporu na svakom koraku puta. S vremenom i strpljenjem, odlučite ćete i u potpunosti podupirati promjene koje su savršene za vas.

 

Osvijestite unutarnji dijalog kojega sada koristite

Unutarnji dijalog je nešto što koristite cijelo vrijeme. Je li njegovo usmjerenje pozitivno ili negativno ovisi o vama. Osvještavanje vrste unutarnjega dijaloga kojega koristite omogućava vam da otkrijete i borite se protiv njegove negativne prirode i da se pobrinete da bude usklađen s onime što radite kako biste ostvarili svoje odluke.

 

Svjesno osmislite unutarnji dijalog

Koristite unutarnji dijalog koji je pozitivan tako da svjesno osmislite podupirajuće izjave koje počinju s riječima "Ja sam", "Ja mogu", "Ja hoću" i "Ja namjeravam". Takve riječi grade samopouzdanje, motiviraju i jačaju vaše namjere. Izbacite izjave kao što su "ne mogu", "ne želim", "pokušat ću" iz vašeg unutarnjega dijaloga. Kako biste uspjeli u postizanju vaših odluka, morate uvijek govoriti o sebi i onome što radite na pozitivan način, bez obzira na okolnosti.

 

Držite unutarnji dijalog u pozitivnom smjeru

Nedaće su prirodni dio života. Kaže se da se ljude ne bi trebalo procjenjivati po njihovim uspjesima, nego po tome kako se nose s nedaćama. Kada ste na udaru poteškoća, umjesto da samoga sebe dotučete s time što se dogodilo, odgovorite s pozitivnim unutarnjim dijalogom koji vas inspirira da to razriješite, kao što je "dovoljno sam snažan da prođem kroz to i da se vratim na pravi put". Važno je da držite vaš unutarnji dijalog u pozitivnome smjeru i da se usredotočite na ono što možete kontrolirati - način kako se osjećate, kako reagirate i stav koji imate.

 

Unutarnji dijalog je vrlo moćna sila za stvaranje života kojega želite. Riječi imaju potencijal izgraditi ili uništiti, te utjecati na sve što doživljavate. Međutim, jedna stvar je istinita, a to je da kada podupirete samoga sebe u svakome trenutku, život se ne čini tako teškim. To je moć unutarnjega dijaloga.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.