Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Sedam uvida u istinsku tišinu

Svi mi imamo u sebi jednu posebnu točku – vrlo posebno mjesto unutar nas samih koje može biti u miru bez obzira na to što se oko nas događa. To stanje koje trebamo tek ostvariti može se nazvati svjesna osviještenost. Kroz njegovu moć, umjesto da smo uvučeni u bolnu identifikaciju s prolaznim sjenama života, možemo otkriti život u miru iznad dosega bilo kakvoga straha. Jedna stvar koja mora biti jasna o istinskom miru: Ili smo u miru bez obzira gdje se nalazimo – zato jer taj mir ide s nama – ili je ono što zovemo mirom proizvod nekog ugodnoga stanja nad kojim imamo privremenu kontrolu. U situacijama kao što je ova posljednja, iako se uvelike odvija na nesvjesnoj razini, osjećamo da je naš mir uvjetovan. Znamo da moramo raditi na tome da održimo neke prevladavajuće uvjete kako bismo ostali u miru. A to, naravno, znači da ćemo se opirati bilo kojem kretanju koje prijeti našem željenom stanju. Jasno je da takav pokušaj mira uopće nije istinski mir.

Što nas taj uvid poučava ? Istinski mir nikada nije senzacija. To je skrivena narav u izražavanju bezvremenskoga mira, tišina koja nije rođena iz suprotnosti i prema tome ide mimo igre suprotnosti. Tu tišinu ne može se posjedovati. Kako se ona ne može steći, ne možemo je ni izgubiti što znači da onaj tko je prigrli živi u svijetu oslobođenom od straha.

Što to znači za nas? Istinski mir se ne može prizvati, no kako je on bez uzroka, on se uvijek sam pojavljuje. No, možemo zatražiti tu tišinu kroz tihu želju da shvatimo njegov vlastiti život. Zbog toga, meditacija iz trenutka u trenutak postaje otkrivenje ako se otvorimo istini i slušamo ono što ona otkriva.

Slijedi sedam uvida u istinsku tišinu koji će vam pomoći da shvatite i otkrijte taj mir u sebi. Razmišljajte i kontemplirajte o tim uvidima i uskoro ćete čuti ono što se ne može izreći.

1) Baš kao što praznina sadrži sve stvari, istinska tišina također sadrži sve stvari. Što god je doneseno u tišinu, što god ona dodirne, polako se pretvara u tišinu…. ne zbog čina dominacije, nego kroz mirnu integraciju manjeg mira u veći mir.

2) Istinska tišina je unutarnje prisustvo i nije vanjska okolnost. Njezin mir nema suprotnosti i nije stvoren, što znači da ništa ne može djelovati protiv njega ili služiti da ojača njegovu egzistenciju.

3) Istinska tišina ne može se kultivirati, no unutarnja stanja koja priječe njezinu prisutnost, te naš odnos s mirom u sebi, mogu se prepoznati i otpustiti, omogućavajući ostvarenje tišine koju tražimo.

4) Istinska tišina je savršeno prazna od bilo kakvog sadržaja i u potpunosti ispunjena mirom, bez bilo kakve kontradikcije između ovog dvoje.

5) Istinska tišina je bez ikakve sklonosti, ona niti ne odbacuje, niti odbija bilo koje stanje, ona je uvijek u miru.

6) Istinska tišina nema inteligenciju – to je inteligencija reda koju podijeljeni um ne može shvatiti. Njezin mir premašuje svo razumijevanje.

7) Ako želimo prisutnost i mir istinske tišine, tada je velika potreba za samoćom očita.

Neka vam sve ovo što je rečeno pokaže da postoji viši svijet i da je to mirno kraljevstvo Sadašnjeg trenutka u vama. Neka vas vaše srce podsjeti na ono što vaš um tako lako zaboravlja: postoji mir. Postoji sklonište. Postoji bezvremeno mjesto u svakome od nas koje nikakva tama ne može otjerati. Neka vaša namjera bude da provedete neko vrijeme tamo. Budite rado u njezinom društvu uz obećanje mira koje će doći i gledajte kako vaš život postaje sretan i cjelovit u mirnoći koju se s ničim ne može usporediti.

Guy Finley

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.