Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Do sreće u jednoj minuti! Vježbe prilagođene vašem stilu osobnog razvoja

Baš kao što postoje različiti načini učenja, svatko ima i svoj jedinstveni način razvoja ili mijenjanja života na bolje. Vjerojatno su vam poznati različiti tipovi učenja – vizualni, auditorni, kinestetički i drugi. Kako najbolje iskoristiti znanje o tome kako učite da biste povećali pozitivnost i ostvarili snove?

Svaka od vježbi koje ćemo opisati uključuje korištenje afirmacija, namjera i ciljeva. Afirmacija je dobro smišljena pozitivna izjava u sadašnjem vremenu koja u sebi sadrži vas. Primjerice: "Što više slušam što mi srce govori, pronalazim više obilja!" Zapamtite, svaka izjavna afirmacija koja se u početku možda čini neistinitom može uzrokovati divne pomake. Možete reći i "Zarađujem milijun kuna godišnje," čak i ako to nije istina, jer pokazalo se da to može prouzročiti pozitivnu promjenu u vašem mozgu i financijsko poboljšanje. Namjera je, s druge strane, pozitivni stvarni podsjetnik u sadašnjem vremenu koji vas inspirira da radite predivne stvari i stavlja na vas odgovornost za stvaranje života kakvog želite. Primjer bi bio: "Svakodnevno se s ljubavlju brinem o svom zdravlju." Cilj je mjerljiva promjena koju namjeravate napraviti u vašoj stvarnosti, nešto što ovisi o vašim mislima ili djelovanju. Možete kombinirati ciljeve i namjere kako biste postigli zadivljujuće rezultate: "Svake noći odmaram se u svome krevetu osam sati kako bih sačuvao svoje zdravlje za godine koje dolaze."

Opisat ćemo neke od načina učenja i odgovarajućih pozitivnih vježbi koje se koriste uz afirmacije, namjere i ciljeve kako bi se potaknuo razvoj i snažne mogućnosti. Koji načini vama najbolje odgovaraju? Ljudi obično uče na mnogo različitih načina, pa bi bilo odlično isprobati svaki. Saznajte koje vježbe vama najbolje odgovaraju i ponavljajte ih!

Ako ste u učenju vizualni tip, najbolje učite gledajući svijet oko sebe, proučavajući slike, ili gledajući kako se nešto radi. Ako ste ovaj tip, najbolja vježba za vas bit će da se okružite slikama koje prikazuju afirmativne misli, vaše namjere i vaše ciljeve. Ako želite vizualizirati afirmaciju "Svakodnevno poduzimam korake da radim ono što volim i uz to imam bogati život," jednostavno nacrtajte sliku sebe kako stalno napredujete u svojoj karijeri i bogatom životu. Drugi način je da pronađete slike na internetu koje to prikazuju i od njih napravite kolaž. Također možete odglumiti to pred ogledalom, kako bi vaše oči apsorbirale te slike. Gledajte druge ljude kako to rade u filmovima, knjigama ili stvarnome životu i zamislite sebe na njihovom mjestu. Možete čak slikama dodati i tekst kako biste dodatno pojačali ono što one predstavljaju. Ako ste u učenju ono što nazivamo vizualni "čitalački" tip i najbolje učite gledajući napisane riječi, možete napisati nekoliko odlomaka ili čak knjigu s vašim osobnim ciljevima i afirmacijama. Ono važno, ako ste ovaj tip, jest da dosljedno čitate ono što ste napisali. Postoji i mali trik – napišite svoje afirmacije, namjere i ciljeve na poleđinu posjetnice i držite je u novčaniku. To će vas potaknuti da pročitate što ste napisali svaki put kad otvorite novčanik. Zalijepite sliku na drugu stranu posjetnice kako biste napravili skladan primjer svojih snova. Možete čitati i tuđe radove ako sadrže ciljeve i afirmacije poput vaših.

Ukoliko ste u učenju auditivni tip, najbolje učite preko onoga što čujete. Auditivni tipovi obično vole glazbu. Ako ste ovo vi, dajte oduška svojim glasnicama! Pjevajte svoje omiljene pjesme i zamijenite stihove vlastitim afirmacijama, ciljevima i namjerama. Za auditivne tipove najbitnije je slušanje zvukova i govora, pa je vrlo važno snimiti svoje afirmacije, ciljeve i namjere ili slušati tuđe snimke. Digitalni snimač zvuka nije jako skup, a služit će vam godinama. Važno je često slušati te snimke i mijenjati ih u skladu s promjenom ciljeva. Ponavljanje je ključno. Ako pjevanje nije za vas, jednostavno izgovorite svoje čarobne riječi na svoju omiljenu instrumentalnu skladbu ili na zvukove prirode. Ne bi li bilo lijepo čuti divne afirmacije, namjere i ciljeve uz prekrasne zvukove? Još jednostavnija mogućnost je da izgovorite svoje afirmacije umirujućim glasom, pozitivnim glasom, s divnim zvukom tišine u pozadini. Preporuča se slušati te izjave barem četiri puta za redom, svakodnevno tijekom određenog vremenskog razdoblja. Svakodnevno slušanje tih izjava ima snažan utjecaj na podizanje vašeg raspoloženja, razmišljanje o putevima do ispunjenja vaših snova i poticanje da ih ostvarite. Džepni digitalni snimač savršeno će poslužiti za lov na inspirativne rečenice dok ste u pokretu, a i kako biste ih kasnije poslušali.

Ukoliko ste u učenju kinestetički tip, najbolje učite koristeći svoje tijelo – osjećajući kako vaše tijelo vježba pokrete, pisanjem ili crtanjem, te izgovarajući rečenice ili pjesme (i osjećajući značenje vaših riječi dok ih izgovarate). Možete se zabaviti dok plesom ili pokretima tijela prikazujete svoje afirmacije, namjere i ciljeve. Izgovaranje vaših pozitivnih misli na glas, sa snažnim i rezonirajućim uvjerenjem, daje još više goriva mentalnoj energiji koju dijelite sa svemirom. Slobodno pisanje još je jedan način da svoj um i svoju ruku kreativno uključite u usmjeravanje energije u snove i zahvalnost. Kinestetička vježba koja je jako korisna je da svaki put kada trebate naučiti neku novu naviku (npr. isključiti pećnicu nakon korištenja) odglumite radnju prije i tijekom nekog posla, baš na mjestu gdje ćete radnju kasnije izvršiti. Istovremeno ukratko izjavite ono što ćete učiniti. Na primjer, kako biste se sjetili isključiti pećnicu, odglumite da vadite nešto iz pećnice, stavljate to na štednjak i isključujete pećnicu. Dok to radite, kažite: "Izvuci, stavi gore, isključi, dobar tek!" Ponovite postupak oko pet puta. Ukoliko ponovno zaboravite isključiti pećnicu, idući put više vježbajte. 

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.