Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Smisao našeg života

Smisao našeg života je pokazati našu neograničenu unutarnju snagu, ljepotu, kreativnost i ljubav. Nećemo se osjećati u potpunosti zadovoljnima sve dok ne ostvarimo tu unutarnju potrebu da postanemo ono što zapravo jesmo. Baš kao što svaka biljka osjeća osnovnu potrebu da pokaže svoje cvjetove i plodove, tako i mi imamo obilje darova koje želimo pokazati svijetu oko nas. To možemo učiniti na mnogo načina.

Koji su to izazovi s kojima biste se željeli danas suočiti s većom sigurnošću u vašu unutarnju snagu i sposobnost nošenja?

1. Pozitivnije nošenje s problemom u vezi?

2. Ozdravljenje od bolesti ili slabosti tijela?

3. Nošenje s gubitkom ili rastankom od voljene osobe?

4. Rješavanje financijskog problema?

5. Odgoj djece s ljubavlju i mudrošću?

6. Posljedice promjena u društvu?

7. Suočavanje sa smrću s unutarnjim mirom kada vrijeme dođe?

8. Davanje oprosta?

9. Suočavanje sa strahovima?

10. Mijenjanje našeg sustava vjerovanja?

11. Nošenje s pravnim postupkom ili nekom nepravdom?

12. Stvaranje nečega za što su potrebna sva vaša unutarnja sredstva?

13. Završavanje škole?

14. Novi korak u životu?

15. Donošenje važne odluke?

Što god naši trenutni izazovi bili, moramo se kretati prema naprijed i dočekati ih na svim razinama sa samouvjerenošću, samopoštovanjem, poniznošću, ljubavlju i jasnoćom. Uz to, moramo biti odmaknuti od krajnjeg ishoda. Važni su namjera i trud, a ne krajnji rezultat.

 

Trebat ćemo razviti strpljenje i ustrajnost.

Moramo ustrajati i istovremeno strpljivo čekati rezultate.

 

Pronalaženje smisla našeg života

OSNOVNO ZA NAŠU SREĆU

Svatko od nas inkarnirao se za nešto određeno. Kada otkrijemo koja je naša uloga i igramo je s ljubavlju, osjećamo zadovoljstvo i sreću. Kada izgubimo kontakt  sa smislom našeg života, ili nemamo hrabrosti da ga živimo, osjećamo nezadovoljstvo i ponekad depresiju.

MOŽDA ĆEMO MORATI IZABRATI

Ponekad ćemo možda morati izabrati između:

a. Novca i smislenosti

b. Ugode i kreativnosti

c. Sigurnosti ili razvoja

d. Uspjeha u društvu ili društvene odgovornosti

e. Površne sreće ili stvarnog unutarnjeg zadovoljstva

f. Zadovoljavanja tuđih očekivanja ili našeg vlastitog unutarnjeg glasa ili mudrosti.

 

Pogledajmo što možemo učiniti kako bismo ponovno ušli u kontakt sa smislom našeg života.

1. SLOBODA OD DRUŠTVENOG PROGRAMIRANJA

Potrebno je osloboditi se od društvenog uvjetovanja što se tiče vrste rada koja se cijeni. Moramo imati slobodu da izaberemo vrstu rada i način života koji odgovaraju nama bez obzira na to što drugi ljudi misle o našim izborima. Ako osobe koje volimo imaju nešto protiv naših izbora, moramo imati dovoljno unutarnjeg uvjerenja da im na ljubazan način pomognemo da shvate da mi samo tražimo slobodu da idemo za onime što nas ispunjava.

Često se događa da nam najjednostavnije uloge pružaju najbolje duhovne lekcije i najveće zadovoljstvo. Uzmimo, primjerice, uloge majčinstva i očinstva. Danas im se ne pridaje tolika važnost jer mnogi smatraju da rad u uredu ima veći ugled ili kreativnost. No ipak, ne postoji važnija ili zahtjevnija uloga od one roditeljske.

2. SVLADAVANJE STRAHOVA

Morat ćemo prebroditi sve strahove koji bi nas mogli spriječiti u potpunom predavanju našim ciljevima. To su strahovi kao:

a. Neuspjeh

b. Mišljenje drugih ljudi

c. Da zbog financija nećemo uspjeti

d. Da nećemo biti savršeni u onome što radimo

e. Da ćemo napraviti pogrešku.

                                               

Svi smo mi u procesu razvoja. Pravljenje grešaka je prirodno kada učimo i stvaramo. Važno je shvatiti da smo vrijedni i da zaslužujemo ljubav unatoč tome što nismo savršeni i čak i onda kada naši rezultati nisu savršeni.

3. USPJEH NIJE NUŽAN

Iznimno je važno da se oslobodimo od pretjerane usredotočenosti na uspjeh kao mjere naše osobne vrijednosti. Ako su naši motivi koliko je to moguće čisti i ako se trudimo onoliko koliko je to moguće u trenutnom stupnju našeg razvoja, onda rezultati nisu bitni. Isus Krist, Sokrat, Gandhi i Martin Luther King živjeli su smisao svog života, ali svakog od njih ubilo je društvo u kojem su živjeli.

4. KONTAKT S NAŠIM UNUTARNJIM GLASOM

Morat ćemo razviti dublji kontakt s našim unutarnjim glasom kroz molitvu, tišinu/šutnju i meditaciju. Tada ćemo čuti onaj "mali glas" unutarnje mudrosti i znat ćemo, u samima sebi, ulogu koju smo došli odigrati.

5. UŠTIMAVANJE NAŠEG INSTRUMENTA

Čak i ako znamo koja je naša uloga, moguće je da je nećemo moći uspješno igrati ako smo često bolesni, umorni, nervozni, bojažljivi ili uzrujani. Zdravo tijelo i bistar um mogu se održavati kroz zdravu prirodnu prehranu, vježbanje, tehnike disanja, duboku relaksaciju i pozitivno razmišljanje. Uz svakodnevnu uporabu ovih tehnika, naša tijela i umovi bit će sposobni izražavati našu unutarnju ljepotu i kreativnost.

6. PREDAJA BOŽANSKOME

Svaki instrument mora se u potpunosti predati svome sviraču. Pronalaženje naše uloge u životu podrazumijeva da smo otvoreni prema bilo kojoj ulozi koja je korisna svemiru na svakome mjestu i vremenu. Moramo se ostaviti egocentričnih potreba i shvatiti da ćemo ponekad biti pozvani da radimo "velika djela", a ponekad će nam biti dodijeljena neka jednostavna zadaća.

7. MOLITVA ZA VODSTVO

Možemo moliti za pročišćenje i vodstvo kao instrumenti božanskog sklada ovdje na zemlji. Kroz molitvu i iskrenost možemo postati pretvarači duhovne energije u korisna djela ovdje na materijalnoj razini. Kroz našu svakodnevnu meditaciju možemo primiti duhovnu energiju, koju zatim možemo dijeliti s onima oko nas u obliku ljubavi, sućuti, razumijevanja i uslužnosti.

8. VJERA U SAME SEBE I SLIJEĐENJE NAŠEG ZADOVOLJSTVA

Trebamo vjerovati u naše unutarnje osjećaje i u ono što nam donosi sreću. Sreća i unutarnje zadovoljstvo znakovi su povezanosti sa smislom našeg života.

9. KORIŠTENJE NAŠIH TALENATA

Moramo doći u doticaj s našim urođenim talentima i razvijati ih. Oni će nas voditi do onoga što smo došli napraviti

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.