Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Vaša istinska unutarnja priroda

Prije ili kasnije, svaki muškarac i žena probude se za činjenicu da su božanska bića. Unatoč tome što smo fizički u naravi i da se stvarnost filtrira kroz percepcije naših fizičkih mozgova, postoji toliko više toga u svakom ljudskom biću od njegovog fizičkog aspekta.

 

Iznad vašeg fizičkog mozga je vaš um koji je polje svijesti. Unutar toga polja je svijest, postojite kao aspekt božanskog izvora iz kojeg ste došli.

 

Vrlo davno, ušli ste u ljudsko iskustvo. U tim danima, ništa još nije bilo fizičko, i biti ljudsko biće značilo je biti specijalizirana ličnost sa slobodnom voljom da istražujete svijest u više detalja nego prije.

 

Kasnije, ljudsko iskustvo bilo je traženo, jer je ono učinilo iskustvo bivanja racionalnom, jedinstvenom ličnošću sa slobodnom voljom još zanimljivijom. U toj točci, biti fizičko biće značilo je živjeti u lakšoj gustoći od današnje verzije fizičkog postojanja.

 

Iskustvo bivanja fizičkim bilo je toliko fascinantno da, kao mladi koji su uzbuđeni u svezi nove vožnje u lunaparku, rekli smo: «A da to pokušamo s isključenim svijetlima?» I tako, svjetla su bila isključena.

 

Danas, mi smo dublje nego ikada uronjeni u ljudsko iskustvo bivanja fizičkim bićima. To uključuje da smo odsječeni od normalnoga tijeka informacija koje dolaze s višom sviješću, i tu smo da pronađemo odgovor na ono što leži negdje u tami. Ili, je li to negdje u nutrini, umjesto negdje tamo vani?

 

Biti većinom isključeni od unutarnjeg svijetla znači da nemamo urođenu svijest o našoj povezanosti s univerzumom. Moramo zaraditi to shvaćanje kroz posvećeno meditiranje. Nemamo uvijek telepatsku sposobnost da razmjenjujemo misli i osjećaje s drugim životnim oblicima. Svjesna telepatija zahtjeva strpljenje i praksu. Mi nismo usklađeni s uvjetima u prirodi kao što su to životinje. Kada predstoji potres ili dolazi morski val prouzročen potresom, divlje životinje odmah jure na brda, a mi smo u čudu zašto su naši kućni ljubimci uznemireni.

 

Kao ljudska bića danas, ono što imamo je svijest o sebi, intelekt i slobodu izbora. Unutar tog misterioznog labirinta u kojem smo ljudska bića s ugašenom unutarnjom svjetlošću, nalazi se blago koje treba pronaći. To blago je shvaćanje da je svjetlo bilo tu cijelo vrijeme, no skriveno od našega vida.

 

Kada po prvi puta pronađete duhovno svjetlo u nutrini, ono počinje pozivati prema naprijed u područja s još više svijetla. Tada ste čvrsto na putu duhovnog otkrića. Idete naprijed na putu razine svijesti iz koje ste došli prije nego li je vožnja počela.

 

Zapamtite, vaš mozak nije vaš um i vaš um nije vaša stvarna ličnost. Vaša besmrtna duša je vaša prava ličnost i ona funkcionira kroz filtar onoga tko ste postali u ovom životu.

 

Uskladite se svaki dan sa sviješću vaše duše i uvijek ćete biti u stanju napraviti ispravne odluke u životu. Kada osjetite suštinu vaše istinske ličnosti, također ćete osjetiti koje opcije koje leže pred vam rezoniraju najbolje s vašim unutarnjim vodstvom. Ta usklađenost s pravim opcijama i njihov stvarni potencijal je tajna dobivanja najboljeg mogućeg iz vašeg iskustva života kao ljudskog bića.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.