Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Ostvarivanje našeg skrivenog potencijala

Samoograničeni slonovi

Slonovi rođeni u zatočeništvu sputani su lancem koji jednu nogu veže za metalni klin pričvršćen za tlo. To ih sprječava da lutaju okolo. S vremenom postanu naviknuti na to da se, dok god su pored njih lanac i klin, ne mogu kretati.

Sa starenjem njihovi umovi postaju programirani. Kada ugledaju klin i lanac, "uvjereni" su i prihvaćaju to da se neće moći slobodno kretati. Njihovo razmišljanje postane toliko uvjetovano  da se niti ne trude odšetati kada vlasnici pored njih stave malo uže i drveni klin jer su "uvjereni" da ne mogu to učiniti.

Stvarna moć odraslih slonova zapravo je toliko velika da bi s lakoćom mogli povući i lanac i klin bilo koje veličine. No, programiranje njihovog "uvjerenja" omogućuje tom malom užetu i drvenom klinu da ograniče njihovo kretanje.

Svi smo mi vrlo slični tim slonovima. Dopuštamo slabostima, strahovima i odbacivanjima koje iskusimo kao djeca da programiraju naše živote, živote u kojima nedostaje snage, mira, ljubavi i sreće. Stavljamo se pod kontrolu lažnih djetinjih pretpostavki koje smo stvorili o vlastitoj sposobnosti, snazi i vrijednosti samih sebe.

Možemo se odmaknuti od tih "klinova" samoograničenja, ali prvo moramo odlučiti to učiniti.

Mladunče lava

Priča o mladunčetu lava slikovitije prikazuje taj proces.

Bila jednom velika lavica koja je krenula u lov sa svojim novorođenim mladunčetom. Dok je u napadu trčala za stadom ovaca, lavica je napravila krivi korak, pala s litice i poginula.

Mladunče je ostalo bez majke i odraslo je s ovcama. Kako su godine prolazile, mladunče je izraslo u lava, no instinktivno je naučio ponašati se kao ovca. Pasao je travu, blejao i baš kao i kod ovaca i kod njega se razvio strah od ostalih životinja.

Jednoga dana drugi lav napao je stado i bio je osupnut smiješnim prizorom velikog lava koji bježi s ovcama i u strahu bleji "bee bee."

Sustigao je ovčastog lava i pitao ga: "Što to radiš? Zašto se ovako smiješno ponašaš? Ti, veliki, moćni lav, ponašaš se kao jadna bespomoćna ovca? Što ti je došlo? Trebao bi se sramiti."

Ovčasti lav objasnio je da je on ovca, te da ga je stado naučilo bojati se i blejati i bježati u strahu od moćnih lavova.

Odrasli lav poveo je ovčastog lava do rijeke i zamolio ga da u vodi pogleda svoj odraz. Vidio je da izgleda kao lav, a ne kao ovca. Nakon toga trgnuo se iz svog neznanja i otkrio svoju unutrašnju hrabrost, snagu i veličanstvenost koje je dotad ignorirao.

Mi smo kao ovčasti lav. Ovce predstavljaju našu ljudsku prirodu, našu osobnost koja gunđa, boji se, prigovara i brine. Lav je duhovna strana našeg bića koja je izvor velike snage, mudrosti, kreativnosti, dobrote i ljubavi.

Veliki duhovni učitelji pojavljivali su se tijekom povijesti s istom porukom o našoj "LAVLJOJ PRIRODI", netaknutoj duhovnoj snazi i veličini koja živi u nama.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.