Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Vibracijsko iscjeljivanje

PODIGNITE SVOJU FREKVENCIJU VIBRACIJSKOM TERAPIJOM UZ POMOĆ CVJETNIH ESENCIJA:

 

BACHOVE CVJETNE KAPI

 

Vibracijsko iscjeljivanje koristilo se tijekom tisuća godina u starim civilizacijama (kao. npr. akupunktura kod Kineza i sl.), međutim, vibracijska terapija cvjetnim esencijama slabo je poznata iako je ovo jedan od najdinamičnijih resursa za iscjeljivanje.

Sve što postoji ima određenu energiju i vibraciju koja vibrira prema određenoj frekvenciji, a vaš energetski sustav, vaše   emocije, vaše misli, vaša osobnost imaju svoju jedinstvenu frekvenciju. Svi naši osjećaji i misli  rezultat su energetskih obrazaca. Poznati autor Gregg Braden u svojim istraživanjima dokazao je da negativne emocije uzrokuju snižavanje frekvencija energetskog polja, dok osjećaji ljubavi, radosti i druge pozitivne emocije povisuju frekvenciju energetskog tijela.

Cvjetne esencije su infuzije cvijeća – vibracijski i energetski otisak u izvorskoj vodi (a znamo da voda ima memoriju), te prenose životnu energiju iz cvijeća u naše energetske kanale, te rade na našoj suptilnoj anatomiji (meridijani, čakre, suptilna tijela), kao katalizatori za uspostavljanje duhovne, emocionalne i psihološke ravnoteže (za razliku od homeopatije koja radi s fizičkim i eteričkim tijelima).

Cvijeće ima vrlo visoku frekvenciju i ono sadrži najveću količinu životne energije koja se može naći u biljkama. Cvjetne esencije prema tome sadrže energetski potpis ili energetski otisak cvijeća u vodi, korištenjem sunčeve svijetlosti. Svaki cvijet predstavlja jednu ili više kvaliteta emocija koje ljudi izražavaju, pa korištenje esencija pomaže u uravnoteživanju tih emocija. Kada u naše tijelo i naš energetski sustav unosimo tako visoke frekvencije, «putem zakona rezonance», naš sustav se automatski prilagođava i usklađuje s tom višom frekvencijom.

Svi mi imamo mjesta u našim životima koja su izvan ravnoteže, pa tako svaka osoba može imati koristi od odgovarajuće esencije ili kombinacije esencija.  Na našem putovanju do cjelovitosti, potrebno je suočiti se i otpustiti bolne osjećaje i rane iz prošlosti koje smo ignorirali ili potiskivali. Cvjetne esencije djeluju na način da na površinu izvlače naše neravnoteže i blokiranu energiju, pomažući nam tako da ih prvo osvijestimo, a potom i otpustimo sve ono što nije za naše najviše dobro.

Kod terapije cvjetnim esencijama nema brzih instant rješenja. Prije nego li se vide rezultati, potrebno je od nekoliko dana do nekoliko tjedana (a za dublje probleme i do nekoliko mjeseci) prije nego li počnete vidjeti rezultate, a oni se mogu očitovati u suptilnim pomacima u vašem biću. Npr. možete primijetiti novi stav, novi osjećaj ili ishod, neku novu mogućnost koju prije niste mogli zamisliti, nove uvide, veću sposobnost da se nosite s nekom situacijom, ublažavanje simptoma, više energije i vitalnosti, te brojne druge nijanse u vašoj osobnosti i vašem životu.

Terapija cvjetnim esencijama također ima i preventivnu ulogu za razne fizičke bolesti. Naime, mnogi fizičari i iscjelitelji kao što su Deepak Chopra, Caroline Myss, Louise Hay, Christine Northrup slažu se da se sve bolesti temelje na negativnim emocijama i negativnim uvjerenjima. Promjenom negativnih osjećaja i uvjerenja u pozitivna, automatski umanjujemo mogućnost da se naši neskladni obrasci materijaliziraju u fizičkom obliku u vidu bolesti.

 

  

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.