Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Aure, čakre i energetska polja: Čišćenje i aktivacija vaših energetskih sistema

Piše Marija Kurus

 

 

Zašto se brinuti o našim energetskim sustavima

 

Naši energetski sistemi su živi i inteligentni. Oni točno znaju što im je potrebno za savršeno zdravlje i snažnu energiju. Kada su naši energetski sustavi poremećeni/neuravnoteženi, blokirani, usporeni ili oštećeni, poruke da nešto nije u redu i da se trebamo pozabaviti neravnotežom, oštećenjem i začepljenjem poslane su na svjesnu razinu. Mi smo osposobljeni/izučeni za brigu o  fizičkom tijelu i posvećujemo se njegovim potrebama, radije nego za  naše energetske sustave i pružanje onoga što je njima potrebno za savršeno zdravlje. Naši energetski sustavi su svjesna energija i ta je energija povezana sa svim energijama u Svemiru. Naši energetski sistemi djeluju kao poveznica između fizičkog svijeta i metafizičkog ili duhovnog svijeta. Kada se brinemo o našim energetskim sustavima, brinemo se i o našim najdubljim i najskrovitijim potrebama, uključujući i one fizičke, emocionalno-intelektualne i duhovne.

 

O aurama, čakrama, meridijanima

 

Aure: aura je energetsko polje koje okružuje, prodire i proteže se izvan fizičkog tijela, to jest elektromagnetsko, električno i magnetsko polje, a sastoji se od različitih vrsta živih i inteligentnih vibracija ili frekvencija. Aura ne okružuje samo svako živo biće, uključujući ljude, životinje i biljke, već i sve nežive stvari kao što su stijene, predmeti napravljeni od ljudske ruke, i zemlju, sunce, mjesec kao i sve planete u našem Svemiru. Ljudska aura sastoji se od slojeva fizičkih, emocionalnih, mentalnih i duhovnih elemenata.

 

Aure sadrže sve osnovne dugine boje u bilo kojem trenutku i mijenjaju boju ovisno o emocijama koje pojedinac doživljava. Naše aure su sastavljene od mnogo boja i mnogih nijansi boja koje se stalno mijenjaju. To odražava stalne promjene u našim mislima i emocijama.

 

Sretne i lijepe misli šire našu auru, dok je tužne ili ljutite misli sužavaju. Veličina aure prilagođava se ovisno o gustoći populacije u kojoj živite. Stanovnici New Yorka imaju suženije i manje aure u odnosu na stanovnike ruralnog Vermonta. Radiestezist vam s lakoćom može kazati o mnogim fizičkim kvalitetama vaše aure.

 

Čakre:Čakre su pogonski kotači električne energije različitih boja koji obavljaju mnoge funkcije povezivajući naša energetska polja, tijela i šire Kozmičko energetsko polje. Čakre su izravno povezane i upravljaju endokrinim sustavom koji zauzvrat regulira proces starenja.

 

Čakre djeluju kao mehanizmi koji povezuju polje aura i sustav meridijana unutar fizičkog tijela kao i različite razine polja aura i kozmičkih sila. One utječu na protok energije u fizičkom tijelu. One apsorbiraju primarnu energiju iz atmosfere (zvanu chi, prana, orgonit) i šalju je duž energetskih kanala. Čakre su transformatori energije.

 

Naša tijela sadrže sedam glavnih čakri ili energetskih centara i 122 manjih čakri. Glavne se čakre nalaze na dnu kralježnice (korijenska čakra), u pupku (sakralna čakra), u solarnom pleksusu (čakra solarnog pleksusa), unutar vašeg srca (srčana čakra), u grlu (grlena čakra), u središtu vašeg čela (čakra trećeg oka), i na vrhu glave (krunska čakra). Ove čakre su međusobno povezane.

 

Cijeli energetski sustav– unutar nas, oko nas i prožima nas:

 

Naši energetski sistemi nas okružuju, unutar nas su, i prožima nas u potpunosti. To uključuje svjetlosno tijelo koje se proteže izvan naše aure i ja vjerujem da je upravo ono naša vječna suština; naše aure koje nas okružuju i prožimaju naša fizička tijela; sustav meridijana, sustav energetskih kanala unutar nas kroz koji se sva energija kreće kroz naše tijelo; kao i čakre, transformatori energije koji mijenjaju i prerađuju životno neophodnu pranu u nama. Problemi i briga koju ja objašnjavam na aurama i čakrama, mogu se primijeniti na cijeli energetski sustav unutar nas, oko nas, i koji nas prožima.

 

 

Potencijalni  problemi - aure, čakre i sustav meridijana

 

Postoje mnogi problemi koji mogu utjecati na funkcioniranje naših aura, čakri i sustava meridijana, a koji dovode do raznih zdravstvenih problema. Slijedi nekoliko ključnih potencijalnih problema.

 

I. Blokade mogu biti uzrokovane bilo čime od navedenog: emocijama koje se nisu osjetile i oslobodile; oblicima negativnih misli upućenih od strane drugih ljudi; energijom psihičkog napada ili negativnom energijom iz energetskih uroka; bićima ili duhovima nastanjenim u našim aurama ili čakrama; kemijskim, metalnim i atomskim toksinima; drugim vrstama otrova ili toksina; sjećanjima na prošle živote ili iskustva.

 

II. Iskrivljene aure i čakre mogu biti uzrokovane bilo kojim od problema navedenim za blokadu;

 

III. Rupe u aurama mogu biti uzrokovane bilo kojim od problema navedenim za blokadu;

 

IV. Nedostatak sinkronizacije između aura, čakri, sustava meridijana može dovesti do ozbiljnih poteškoća. Fizički problemi, emocionalni problemi, intelektualne neravnoteže ili duhovni problemi mogu dovesti do neravnoteže u različitim dijelovima aura, čakri i sustava meridijana. Ove neravnoteže utječu na određenu auru ili čakru koja povratno utječe na druge dijelove energetskog sustava. Priroda uvijek nastoji postići savršenu ravnotežu, dok ove neravnoteže stvaraju pravi nesklad u našim energetskim sustavima. To može dovesti do neuravnoteženog razmišljanja, osjećanja i ponašanja.

 

V. Negativne se veze i zrake mogu „zalijepiti“ za naše aure. One su rezultat negativnih emocija, uporabe droge i alkohola, psihičkih napada ili uroka, drugih inteligentnih bića u kozmičkom svijetu, zagađenja okoliša, nedostatka prirode, odnosno drveća, biljaka i voda. Negativnosti u razmišljanju i ponašanju pojedinaca i zajednica privlači negativne sile iz šireg Svemira. Ove veze, zrake i energije mogu imati uistinu negativan učinak na našu vitalnost i energiju.

 

VI. Energetske i kemijske oznake mogu biti usađene u naše aure i umove od strane bića iz drugih dimenzija s ciljem da nas ta energetska bića pronađu i prate. Stalan utjecaj bića iz drugih dimenzija mogu ozbiljno utjecati na našu vitalnost i zdravlje.

 

VII. Programi negativne energije mogu biti poslani pojedincu od strane drugih ljudskih bića. Ovi programi uspostavljaju veze s ciljem da se neprekidna negativna energija „ulijeva“ u pojedinca. To može ozbiljno utjecati na cijeli naš energetski sustav i unutarnju vitalnost.

 

VIII. Negativna energija se lako može „preseliti“ iz aure druge osobe u vašu auru. Energija je živa, kreće se uokolo, i na posljetku može biti poprilično pogođena negativnom energijom onih koji vas okružuju, u vašim domovima, uredima ili trgovinama.

 

IX. Do stvaranja neravnoteže stanica može doći zbog zemljanih energija posebno u točkama sjecišta Hartmanovih i Curryevih rešetaka i podzemnih voda.

 

X. Slabo aktivne ili preaktivne čakre mogu dovesti do niza problema. Slabo aktivne čakre mogu se pretvoriti u umor, letargiju, probleme s tjelesnom težinom, u mlitav stav prema životu ili u nedostatak životnog poleta. Preaktivne čakre stvaraju druge vrste problema, uključujući hiperaktivnost, napade panike, emocionalne neravnoteže, i mnoge vrste zdravstvenih problema u fizičkom tijelu.

 

Glavni učinci negativne energije

 

Energetski problemi mogu imati mnogo različitih učinaka. Niže navedena lista ograničena je samo na neke od većih potencijalnih učinaka.

 

I. Umor

II. Nedostatak vitalnosti ili životnog poleta

III. Negativno ili iskrivljeno razmišljanje

IV. Negativne, neuravnotežene ili iskrivljene emocije

V. Negativno, neuravnoteženo ili iskrivljeno ponašanje

VI. Osjećaj otuđenosti od drugih ljudskih bića

VII. Osjećaj otuđenosti od Stvoritelja ili kako god nazivali Višu silu

VIII. Osjećaj otuđenosti od prirode

IX. Napadaji panike koji se mogu pripisati ranjivosti uzrokovanoj rupama u našim aurama

X. Ugrožen energetski sustav dovodi do mnogih vrsta fizičkih bolesti.

 

Identificiranje sveukupnog stanja Vašeg energetskog sistema

 

Postoji mnogo različitih načina identifikacije zdravstvenog stanja vašeg energetskog sistema kako slijedi: Vibracijska Procjena Marije Kurus daje vam detaljno stanje svih elemenata energetskog sustava (vidi članak o Vibracijskoj Procjeni na www.mkprojects.com). Radiestezist iskusan u energetskim iscjeljivanjima može utvrditi stanje pojedinih dijelova vašeg energetskog sistema. Mnogi raznovrsni bioenergetičari također to mogu utvrditi, no budite sigurni da radite sa iskusnim bioenergetičarem jer je područje energetskih sistema vrlo složeno, a sam rad na vašem energetskom sistemu vrlo osjetljiv posao. Radiestezija vam pomaže da se upoznate s različitim vrstama energije s ciljem dobivanja informacija do kojih ne možete doći drugim putem. Iskusan ili intuitivan radiestezist pomaže vam pri identifikaciji prednosti i slabosti pojedinih dijelova vašeg energetskog sustava.

 

Čišćenje i aktivacija aura, čakri i energetskih sistema

 

Budući da su naše aure, čakre i sustavi meridijana podložni fizičkim, intelektualnim, emocionalnim i duhovnim stvarima, odgovor na pitanje o načinu na koji se trebamo brinuti o našim energetskim aspektima naveden je u samom naslovu. Slijede sažeci fizičkih, intelektualnih, emocionalnih i duhovnih načina kojima se utječe na čišćenje, rebalans, aktivaciju i iscjeljenje vašeg energetskog sustava. Svi aspekti su međusobno povezani i potrebni za zdravo i vitalno življenje.

 

Vibracijsko čišćenjes cvjetnim esencijamamože eliminirati mnoge vrste blokada i potaknuti popravak oštećenja. Metalni, kemijski i atomski otrovi, kao i zagađenja i pesticidi mogu se eliminirati korištenjem programa detoksikacije na bazi cvjetnih esencija. Korištenje koncentrata crnog obsidijana također je vrlo učinkovito, jer razbija negativnu energiju nastanjenu u aurama i čakrama. Postoje određene cvjetne esencije koje vam pomažu pri popravku oštećenja u magnetskom, električnom i elektromagnetskom sustavu unutar energetskog sustava. Liječenje oštećenja je složeno u tim sustavima.

 

Dim bijele kaduljepročišćava određene vrste blokada negativne energije u vašim aurama, čakrama, kao i u vašem domu. Sve što trebate napraviti je zatvoriti prozore i vrata u vašem domu, zapaliti bijelu kadulju kako bi dim ispunio prostoriju i ostao u njoj dok se negativna energija rastapa, unutar vas i vašeg doma. Ili samo zapalite nekoliko listova bijele kadulje kako bi se dim kretao kroz vaše aure i negativne energije će se rastopiti.

 

Četkanje aureto jest prelaženje rukama po vašoj auri od vrha do dna pomaže u oslobađanju od blokada u vašim aurama. Kristali i drago kamenje se mogu koristiti za pročišćavanje blokada u vašim aurama, ali za takvu vrstu čišćenja trebate iskusnu osobu jer su kristali i drago kamenje često prejaki i mogu dovesti do ozbiljnih  oštećenja aura i čakri, umjesto da budu dijelom procesa iscjeljenja.

 

Zdrava prehrana, čista i bistra voda, mnogo sna i opuštanja neophodni su za zdrave energetske sustave. Izloženost velikom i neprekidnom stresu dovodi do ozbiljnog oštećenja aura i čakri, kao i samog fizičkog tijela.

 

 

Tjelovježbai određene vježbe disanja važan su element zdravog energetskog sistema. Ja preporučam knjigu "Znanost o dahu" Yogija Ramacharaka u kojoj su opisane razne vježbe disanja za vitalno zdravlje. Sve vrste tjelovježbe potpomažu aktivaciju čakri. Set vježbi koje su izvrsne za aktivaciju čakri i aura naziva se Pet tibetanskih vježbi. Isto tako preporučam i knjigu "Drevna tajna izvora mladosti - knjiga 2" Petera Keldera.. Ne mogu dovoljno naglasiti važnost procesa iscjeljenja do kojeg se može doći programom vježbi Pet tibetanskih vježbi. Ovaj program aktivira slabo aktivne čakre i može biti od velike važnosti u rješavanju potencijalnih zdravstvenih problema, uključujući i probleme s tjelesnom težinom.

 

Povezivanje s prirodomima velik utjecaj na vaše energetske sisteme. Postoji mnogo načina za korištenje prirode, kao što su povezivanje sa stablima; komuniciranje sa svim vrstama prirode; korištenje vibracijskih esencija poput cvjetnih esencijato jest prirodnih pripravaka koji potiču  iscjeljenja na svim razinama; korištenje vode u iscjeljivanju energetskih sustava; boravak u prirodi i dopuštanje da vibracije iz prirode doprinesu iscjeljenju vašeg energetskog sustava.

 

Liječenje pomoću bojaima snažan utjecaj. Različite boje imaju različite vibracije koje utječu na različite elemente osobe. Na primjer, zelena boja utječe na iscjeljenje i smirenost. Ako se želite usredotočiti na očuvanje mirnoće i potpomaganje vlastitog iscjeljenja, nosite zelenu boju, dišite duboko i vizualizirajte disanje u tonovima zelene boje, ili ukrasite prostoriju u zelenom tonu. Ako se želite osjećati puni energije, učinite isto sa crvenom bojom.

 

Zvuk i glazbase mogu koristiti u iscjeljivanju energetskog sustava. Zvuk može aktivirati čakre. Danas postoje različite vrste glazbe koja može potaknuti aktivaciju čakri koje zauzvrat aktiviraju cijeli endokrini sustav.

 

Intelektualna stimulacija i intelektualne aktivnostiključni su elementi potrebni za zdrav energetski sustava. Um leži u mentalnoj auri i ta razina aure treba biti stimulirana ili će se njen rad usporiti i samim time ubrzati proces starenja. Trebamo stalno nešto učiti, biti za nešto zainteresirani i nečim zaokupljeni u svakom trenutku naših života.

 

Samo onda kada provodimo vrijeme sami sa sobom možemo u potpunosti komunicirati s našom Višom silom, internalizirati dnevna iskustva, stupiti u kontakt s vlastitim mislima i osjećajima i prizemljiti se na način da smo uistinu sami sa sobom i s vlastitim životom u tom trenutku. Možete ići kroz život samo djelomično shvaćajući ono što vam se zapravo događa, prilično nesvjesni događaja samog trenutka.

Važno je voljeti sebe i biti u stanju dati i primiti ljubav od obitelji, prijatelja i zajednice. Kad smo zaljubljeni, ispuštamo određene kemikalija u tijelo, a kada smo ljutiti ispuštamo drugačiju vrstu kemikalija. Stvoreni smo kako bismo postigli određenu ravnotežu, a neravnoteža u ovim vrstama emocija utječe na vitalnost naših energetskih sustava.

 

Posjedovanje vlastitih emocija i sposobnost izražavanja emocijadrugima od temeljne je važnosti za zdrav energetski sistem. Emocije koje ne osjetimo ili ne izrazimo ostaju nastanjene u našim fizičkim i energetskim tijelima te stvaraju blokade, iskrivljuju naše čakre, i stvaraju rupe u našim aurama. Potisnute emocije i one koje ne osjetimo  čine nas, dugoročno gledano, bolesnima. Važno je naučiti kako osloboditi emocije nastanjene u nama kako bismo se oslobodili blokada i omogućili našim čakrama skladno i aktivno djelovanje.

 

Kreativnost u vašem životuneophodan je element zdravog energetskog sistema. Kreativnost ne znači nužno bavljenje slikarstvom ili kiparstvom, ali može sadržavati te aktivnosti. Također, kreativnost može podrazumijevati aktivnosti kao što su kuhanje, vrtlarstvo, ručni rad, učenje, planinarenje, ili mnoge druge različite vrste aktivnosti.

 

Prošli životimogu igrati značajnu ulogu u zdravlju naših energetskih sustava. Valerie Hunt u svojoj knjizi "Beskonačni Um" detaljno opisuje utjecaje prošlih života. Možete stupiti u dodir s jednim od vaših prošlih života putem meditacije, bilo sami, bilo s bioenergetičarem. Prošli životi nastanjeni u vašim aurama mogu vam pružiti iscrpan uvid u bit vlastite duše ili u srž pitanja o trenutnom životu.

 

Duhovni integritetu svim aspektima našeg života potreban je za zdravlje. Vrijednosti se danas mogu lako pobrkati. Ljudi mogu voljeti svoju djecu i bračnog partnera, varati u uredu, biti nemilosrdni u poslovanju, pomagati u svojoj zajednici, i biti ljubazni i velikodušni prema svojim roditeljima koji stare. Nedostatak duhovnog integriteta u bilo kojem aspektu života ozbiljno će utjecati na vaš energetski sustav.

 

Molitva i meditacijasu od presudne važnosti za postizanje zdravih energetskih sustava. Molitva nas povezuje s našom Višom silom donoseći emocionalnu ravnotežu i stabilnost. Snaga molitve može biti prilično nevjerojatna. Meditacija nam pomaže utišati naše zaposlene umove, tako da možemo postati otvoreni za slušanje, postojanje i učenje od Univerzalnih sila. Ove prakse ispunjaju energijom i iscjeljuju naše energetske sustave.


Integriranje mnogih od gore navedenih elemenata iziskuje ljubav prema samom sebi, vrijeme i upornost. Ja obično mojim klijentima predložim da započnu s nekoliko, a zatim nastave s nadogradnjom dodatnih elemenata kada se osjete spremnima.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.