Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Svjedočanstva polaznika

 

ZA TEČAJ OSOBNOG RASTA 

Na Tečaj osobnog rasta došla sam s određenim iskustvom rada na sebi, kojem su prethodile različite radionice, tečajevi i savladavanje tehnika, ali bez neke samodiscipline i sustavnog rada. Kao i većina, i ja posegnem za tim alatima i tehnikama tek kada zagusti... 

Na kraju je Katarina sa svakim pojedinačno radila Quick Pulse tehnikom na našim specifičnim problemima. To je bilo posebno iskustvo i razgradilo je neke moje obrasce zbog kojih sam u interakciji s nekim meni dragim i bliskim osobama reagirala vrlo impulzivno, što je samo dodatno opterećivalo neke odnose. 

Na Katarininom Tečaju osobnog rasta dobila sam i sažet prikaz onoga što čini naš psihički svijet i različite aspekte naše ličnosti, onoga što nas motivira ili demotivira u svakodnevnom životu, a to je dovelo do nekih osobnih uvida u područja na kojima se borim sa samom sobom :)... Posebno mi se svidjelo što je prije ili poslije svakog "teoretskog" prikaza slijedila meditacija koja se odnosila na područje koje smo obrađivali. Tečaj mi je pomogao da bolje razumijem i sebe i druge ljude s kojima se susrećem kroz posao ili one s kojima sam bliska. To je pomoglo da se moja impulzivnost pomalo razgradi, a razvije se više empatije. Nažalost, zbog poslovnih obveza koje su me odvele na neko vrijeme iz Zagreba, nisam dovršila tečaj, ali se nadam da ću svoje uvide produbiti na tečajevima i radionicama koje organizira Transformativa i nastaviti svoju postupnu preobrazbu. Taj put preobrazbe je fascinantan i uzbudljiv i na njemu ponekad dobro dođe iskusan vodič koji može pomoći u jednostavnijem i manje bolnom savladavanju teškoća na koje nailazimo na tom putu. Jedan od takvih iskusnih vodiča je i Katarina Supičić kojoj bih se uvijek s povjerenjem obratila za savjet i pomoć.

 

Ljubica K. –

Tečaj osobnog rasta bio je prvi  tečaj koji sam upisala kada sam počela raditi na osobnom razvoju i bio je baš ono što mi je trebalo (hvala mojoj dragoj S. što ga je pronašla i preporučila ).

U  šumi tekstova koje sam svakodnevno iščitalava pokušavajući naći unutarnji mir često bih na kraju dana bila uvjerena da će to biti dug, iscrpljujuć i težak posao. Međutim na Tečaju osobnog rasta smo uz teoriju (ona šuma tekstova pretočena  u jasnu i čitku skriptu) učili i niz praktičnih vježbi, kratkih  jednostavnih i svakodnevno primjenjivih koje i dan danas prakticiram kad god stignem.

Naučila sam voljeti sebe, i to baš onakvu kakva jesam. Naučila sam voljeti život i veselim se svakom novom danu i iskustvu koje mi donosi.

Jasna J.

Kažu da čovjek dobije točno ono što mu treba kako bi učio i razvijao se, tako sam i ja dobila točno ono što mi je trebalo u datom trenutku na tečaju osobne transformacije. To je bio početak mog rada na sebi. Tu mi je prvi putkliknulo što bi trebala sa svojim mislima i osjećajima, u opuštenoj i mirnoj atmosferi koji je za mene bio mentalni odmor, klikalo je sve bolje. Naučila sam se lakše nositi s negativnim emocijama te ih i brže prevladavam. U želji da podignem kvalitetu svog života dobila sam smjernice s kojima je to moguće, a s tim smjernicama motiviranija sam za poduzimanje akcije od koje sam prije bila više u strahu. Hvala puno gospođo Katarina. – Sanela B.

 

 ZA QUICK PULSE TRETMAN:

Jako, jako mi se sviđa web stranica, tekstovi su odlični, tako jednostavni, jasni, svaka je riječ na svom mjestu. Znam da je sve stvar percepcije, i da svatko od nas različito doživljava svijet, pa tako mogu reći da meni Katarinin rad otvara neki novi svijet osobnog razvoja (da se baš ne izrazim, onako uobičajeno, „rada na sebi“), ulijeva nadu u stvarno bolje sutra i znatno olakšava život. Nema teških duhovnih pravila, savjeta, uputa, objašnjenja životnih zakona koja plaše i stvaraju previše upitnika. Zapravo je meni bilo kakva težina nespojiva s Katarinom. Dosad sam bila na tri quick puls tretmana i jako sam zadovoljna. Lakše se suočavam sa svakodnevnim izazovima, mirnija sam, osjećam veći smisao u životu (tako željeni smisao, ne možete živjeti bez smisla) i prestale su me mučiti određene stvari. Možda će se nekome činiti patetično, ali nakon prvog tretmana sam se sjetila knjige Malo Drvo (to je bila moja prva asocijacija) i jednog odlomka u kojem indijanski dječak bježi iz sirotišta u šumu kod bake i djede i taj povratak opisuje sa „Moja Duša više ne osjeća bol“. Tako bih nekako i ja mogla reći da sam se osjećala nakon tog prvog tretmana. Također, kao što su još neki ljudi naveli u svojim komentarima, mogu reći da sam i ja u vrlo kratkom razdoblju privukla u svoj život određene događaje koji su mi pomogli osvijestiti neka vlastita ograničavajuća uvjerenja i ponašanja.

Osjećam se „prizemljenije“ (ne znam kako drukčije opisati), s lakoćom se suočavam sa stvarnošću (tako se pojačava stvaran doživljaj osobne moći, vjere u sebe) i tako se ozdravljuje moj život, otapaju se maske i strahovi. Ključne bi riječi (rečenice) u svome tome bile: Stvaran život - Lakoća u svakodnevnici ozdravljuje život, daje nadu da sve ovo (Život) ima smisla.
Sve se odvija s puno poštovanja, nepretenciozno, jednostavno i s mirom. Pohvaljujem Katarinin rad s ljudima i drago mi je da sam privukla nekog takvog u svoj život (otkrila sam ovu stranicu i tehniku „slučajno“, googlajući o članku na temu unutarnje dijete). Topla preporuka. 

Marija Radić

Nakon tretmana zaredao se niz događaja koji su mi pomogli osvijestiti probleme koji su me kočili u življenju punim plućima. Istovremeno sam se odmah počela osjećati slobodnijom, spontanijom i odvažnijom na svim područjima života.

Jadranka A.

Imam osteoporozu i godinama uzimam lijekove zbog bolova u kostima. Nakon tretmana, kosti me manje bole.

Tatjana S.

Teško je opisati riječima što se događa - sve se nekako "poravnalo". Već drugi dan primijetila sam neke značajnije promjene vezane za neke moje "nezdrave" osjećaje da ih tako nazovem. Dosta toga se raščistilo. To je jedina riječ koje se ovako mogu sjetiti da bi odgovarala onome što se događa. Događaji su jasniji, nema više drame.  Ne mogu reći da nema emocija  - ali nema više naglašene drame koja me prije bespotrebno trošila. Mirnije doživljavam i ulazim u situacije. Kao da mi jasnije dolaze odgovori na neke moje dileme. Imam osjećaj da se mogu u nekoj težoj situaciji distancirati od problema i lakše proći kroz njega (upravo jer se ne potrošim na nepotrebno dramljenje). Meni najvažnija stvar u ovoj priči jest što osjećam da mirnije i staloženije vidim i doživljavam stvari i to mi se jako sviđa.

Renata K.

 U narednom periodu imam neke veće neplanirane financijske troškove i jedino što mogu reći da se uopće ne uzbuđujem kako ću to postići, kao da nekako znam da će se naći način da to odradim - prije bih osjećala veliku tjeskobu i strah, a sada ne mogu reći da uopće imam bilo kakve negativne emocije vezane za taj novac - počela sam smišljati kako ću preraspodijeliti sredstva i eventualno otplatiti, radim plan potrošnje bez osjećaja straha i briga. Sve u svemu sviđa mi se ovaj MIR koji osjećam.

Renata K.

Dan nakon tretmana, osjetila sam neku pokretačku energiju i uspjela se organizirati i napraviti stvari koje sam dugo odlagala (preuredila sam i organizirala kuću).

Ines K. 

 

 ZA BACHOVE KAPI:

Moja četverogodišnja kćer imala je povremeno jako izljeve ljutnje i nisam baš uvijek znala kako se s tim nositi - osim što je bilo teško s njom izaći na kraj, bilo je očito da je i njoj bilo teško. Dobila je dozu Bachovih kapi koju je pila tijekom 2 mjeseca i u tom vremenu je bila puno smirenija, lakše se s njom bilo nositi i bila je sklonija surađivati, umjesto upadati u ljutnje.

Jadranka A. Na poslu mi je jako teško, te su odnosi s kolegama i šefom dosta nategnuti i loši što mi stvara jako puno stresa, straha i tjeskobe. Bachove kapi su mi puno pomogle i olakšale, jer sam se osjećala smirenije, sigurnije i sve je išlo lakše i bolje...

Maja P.

Moj sin je imao velikih problema s kakanjem tj. odbijao je kakati. Nije imao fizičkih i fizioloških poremećaja, no bilo je očito da se iz nekog razloga toga boji i da tvrdoglavo odbija sjesti na kahlicu. To je postalo tako ozbiljno da smo morali 3 x ići na klistir s njime u bolnicu. U to vrijeme trebali smo ići na more i bojala sam se da će mu se tamo to još više pogoršati. Nakon što smo dobili mješavinu Bachovih kapi za njega, začudo je sve nekako krenulo lakše. Više nije odbijao sjedati na kahlicu i na moru mu je stolica bila uredna što je za nas roditelje bilo veliko olakšanje.

Katarina S.

* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.