Transformativa

Transformirajte svoj život iznutra prema van

 

Svatko od nas ima sposobnost da kreira onakav život za kakvim čezne u dubini svojeg srca i duše, duboko smislen i svrhovit, ispunjen radošću, ljubavlju,

obiljem i svime onime što nas ispunjava. 

 

Programi Transformative namijenjeni su upravo tome – da vam pomognu transformirati vaš život iznutra prema van kako biste postali osnažena i

svjesna osoba koja živi svoj puni potencijal i koja može biti doprinos

stvaranju jednog boljeg svijeta kakvog svi priželjkujemo.

 

 

Pridruži se online zajednici na Facebooku:

 

https://www.facebook.com/groups/ multidimenz.iscjeljivanje/

 

 

Quick Pulse metoda

 

Quick Pulse je  metoda kvantne energije koja koristi energiju izvora da očisti negativne obrasce u vašem životu i započene one promijene koje želite. Sve što je potrebno je na tretman donijeti popis od 5 stvari koje želite promijeniti u svojem životu. 

Quick PulseTM tehnika je novi način da transformirate bilo što što želite promijeniti u vašem životu. Kao vrlo učinkovita i moćna tehnika osobne transformacije, na Quick PulseTM tretmanu, vi se jednostavno fokusirate na bilo što što želite da je drugačije u vašem životu, na ono što vam se ne sviđa ili što vas ograničava. Na taj način čistite sve negativne osjećaje i misli u vezi nekoga problema i oslobađate prostor za ono što stvarno želite. Svi negativni obrasci oko neke situacije se očiste, a ubrzo nakon toga stižu nova rješenja i perspektive na neočekivane načine.

Ovo je jedna od metoda iz Kvantnih energetskih disciplina koju je osnovala Jo Dunning, američka duhovna učiteljica koju zbog njezinih sposobnosti još zovu i čudotvorkom.

Ova tehnika može se primijeniti na bilo što u vašem životu, na vaša fizička, emocionalna i mentalna stanja, okolnosti života, zdravlje, financije, novac, posao, vaša uvjerenja u životu, osobne odnose i sve ono što biste željeli da je drugačije.

Proces čišćenja jednog problema traje 2-3 minute i nije ga potrebno ponoviti za isti problem, no isti problem može se raditi iz različitih aspekata tj. može se pristupiti istom problemu iz drugačijeg ugla i raditi na drugom aspektu istog problema… Na primjer, neki problem može sadržavati emocionalnu komponentu, mentalnu komponentu, fizičku komponentu itd.

Nakon tretmana, energija traje još danima, tjednima i mjesecima, ovisno koliko je složen problem i koliko je potrebno da se to područje očisti i sve ono što je s njim povezano. Ako se neki problem ne očisti u dovoljnoj mjeri, znači da je potrebno pokrenuti proces iz nekog drugog aspekta.

Za tretman pripremite popis od 5 stvari koje želite promijeniti u svojem životu.

Cijena: 300 kn

Tretmani traju pola sata ili sat vremena, a mogu se raditi i preko telefona ili skypa.

 

 

 
 
* indicates required

Newsletter

Prijavite se za besplatni Newsletter i dobit ćete besplatni Paket dobrodošlice…

Opširnije...

Kalendar događanja

 

Svi programi odvijaju se u AGILI, Brozova 12

 

Rujan 2018.:

 

3.09. u 20 - 21 h - Kompletni energetski reset, Agila, Brozova 12, 2. kat

 

10.09. u 20 - 21 h - Čišćenje entiteta i implantata; podešavanje skupne točke (Assemblage point)

 

17.09. u 20 - 21 h - Čišćenje mentalnih i emocionalnih trauma; aktivacija amigdale, čišćenje matrice strahova

 

24.09. u 20 - 21 h - Dubinsko čišćenje slojeva aure; stanično čišćenje

 

Listopad 2018.

 

01.10 u 19 h - 21h - Arcturian Light Healing, praktičarski trening (trajanje 3 tjedna)

 

Studeni

 

5. studenog u 19 - 21 h - Arcturian Radiance 1, praktičarski tromjesečni trening

 

PRIJAVE na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; broj mjesta je ograničen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: privacy policy.